Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Please fix the "Load Unsafe Scripts" problem.

Avatar

Avatar
Shape 1
Level 1
BevansDesignNTE
Level 1

Likes

3 likes

Total Posts

2 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Shape 1
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Shape 1
Level 1
BevansDesignNTE
Level 1

Likes

3 likes

Total Posts

2 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Shape 1
Boost 3
Boost 1
View profile
BevansDesignNTE
Level 1

22-02-2019

This has been around for a long time. I shouldn't need to manually tell my browser to load your unsafe scripts each time I use Adobe Target.

Fix your scripts! Make them safe!

2 Comments

Avatar

Avatar
Give Back 10
Employee
siddharthjainPM
Employee

Likes

42 likes

Total Posts

65 posts

Correct Reply

15 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 5
View profile

Avatar
Give Back 10
Employee
siddharthjainPM
Employee

Likes

42 likes

Total Posts

65 posts

Correct Reply

15 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 5
View profile
siddharthjainPM
Employee

25-02-2019

Actually, this is not Adobe Target. Your site is likely an Http site or a site which calls HTTP resources. When such a site is loaded inside a secured Enterprise Cloud's VEC, the browser detects that HTTPs site is calling HTTP content. This is why browser throws this warning. We cannot automatically override this.

Is your website an HTTP one?

Avatar

Avatar
Shape 1
Level 1
BevansDesignNTE
Level 1

Likes

3 likes

Total Posts

2 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Shape 1
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Shape 1
Level 1
BevansDesignNTE
Level 1

Likes

3 likes

Total Posts

2 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Shape 1
Boost 3
Boost 1
View profile
BevansDesignNTE
Level 1

27-06-2019

Sorry for the late response. My site is definitely HTTPS.

The server that's causing the error is https://mycompany.experiencecloud.adobe.com/