Unable to see Preview links in Target

Avatar

Avatar
Level 1
jessicaz9574842
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
jessicaz9574842
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
View profile
jessicaz9574842
Level 1

17-10-2016

I have set up an A/B test in Target and when I got to view the preview links they are still showing the default copy. I have followed all the tutorials in the help module for the preview links and I am still unable to get the Preview links to show. Any suggestions?

Replies

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 10
ParitMittal
Level 10

Likes

93 likes

Total Posts

817 posts

Correct reply

349 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 50
Boost 5
Boost 3
View profile

Avatar
Validate 10
Level 10
ParitMittal
Level 10

Likes

93 likes

Total Posts

817 posts

Correct reply

349 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 50
Boost 5
Boost 3
View profile
ParitMittal
Level 10

17-10-2016

Hi Jessica,

It could be selectors issue . Are you using ID/css based selectors ?

Thanks & Regards

Parit Mittal

Avatar

Avatar
Level 1
jessicaz9574842
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
jessicaz9574842
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
View profile
jessicaz9574842
Level 1

20-10-2016

Attached is a screenshot of how my CSS Selectors are setup in Target.

Use Element IDs and Use Element Classes are toggled to on.

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 10
ParitMittal
Level 10

Likes

93 likes

Total Posts

817 posts

Correct reply

349 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 50
Boost 5
Boost 3
View profile

Avatar
Validate 10
Level 10
ParitMittal
Level 10

Likes

93 likes

Total Posts

817 posts

Correct reply

349 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 50
Boost 5
Boost 3
View profile
ParitMittal
Level 10

26-10-2016

Hi Jessica ,

We contacted product team for the issue and got to know that the similar issue was also being reported by other clients and the same has been resolved yesterday. Can you please confirm if you are still facing the issue. If yes, Please share your Adobe Target Account credentials as well as Test URL of the website in a private message so that we can debug the issue at our end.

Thanks & Regards

Parit Mittal