Subdomain and top level domain – no request to load the mbox executed

Avatar

Avatar
Level 1
christophen2805
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
christophen2805
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct reply

0 solutions
View profile
christophen2805
Level 1

03-05-2016

Hi all, 

I encountered a strange issue and wondered if someone over here can help me out.

Scenario
-    Target is implemented on the website using DTM
-    Target is not implemented using a tool but it’s a sequential js script in a page load rule.
-    DTM fires the load rule (works correctly)
-    The mbox is loaded on the sub domain
-    When the visitor goes to the TLD (top level domain), the mbox is loaded (Target is loaded and the mbox request is executed)
-    The visitor goes back to the subdomain.

 - The load rule is executed in DTM

But – the mbox is not loaded, also the mbox request is not excecuted!
Anyone any idea or did someone experienced the same and can help me out?

 

Thanks, 

Replies

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 10
ParitMittal
Level 10

Likes

93 likes

Total Posts

817 posts

Correct reply

349 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 50
Boost 5
Boost 3
View profile

Avatar
Validate 10
Level 10
ParitMittal
Level 10

Likes

93 likes

Total Posts

817 posts

Correct reply

349 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 50
Boost 5
Boost 3
View profile
ParitMittal
Level 10

04-05-2016

Hi Chris, 

Can you please share the url for your website as well as DTM account credentials in a private message so that we can further deep dive into the issue from our end.

Thanks & Regards

Parit Mittal