Unable to Get the Process that is Submitted

Avatar

Avatar

Sri_harsha_Nama

Avatar

Sri_harsha_Nama

Sri_harsha_Nama

24-06-2010

Hi all,

            I created a simple process i.e when a task submits in the workspace it will be assigned to a specific user.

when i start a process and clicks complete its working fine,Me not getting any errors.The process is getting submited with out any errors.

But the process in not moving to the specified user. I mean unable to see my process submited in the TODO(i mean in Workspace) of the specified user.

I checked in my server logs i dont have any erros except a few info and warn messages.

These are my log mesages:

2010-06-24 19:20:31,991 INFO  [com.adobe.idp.um.businesslogic.authentication.AssertionCacheManager] Removed [17] expired assertion entries from the cache out of total 57 entries
2010-06-24 19:20:50,741 INFO  [com.adobe.livecycle.reviewandcommenting.dsc.impl.ReviewAndCommentingServiceImpl] ALC-CSV-001-000-ON ASYNC EVENT : Asynchronous : TaskCreated
2010-06-24 19:20:51,272 WARN  [com.adobe.livecycle.augmentform.FormAugmenterService] The input document that was passed to the operation Insert Workflow XFO Data is null.  No changes to the data will be made.
2010-06-24 19:20:57,788 INFO  [com.adobe.livecycle.reviewandcommenting.dsc.impl.ReviewAndCommentingServiceImpl] ALC-CSV-001-000-ON ASYNC EVENT : Asynchronous : TaskCompleted

Regds:

N.Sri Harsha

View Entire Topic

Avatar

Avatar

pavan99

Avatar

pavan99

pavan99

23-08-2011

Task ends up completed and not assigned to users in the process