Unable to Get the Process that is Submitted

Avatar

Avatar

Sri_harsha_Nama

Avatar

Sri_harsha_Nama

Sri_harsha_Nama

24-06-2010

Hi all,

            I created a simple process i.e when a task submits in the workspace it will be assigned to a specific user.

when i start a process and clicks complete its working fine,Me not getting any errors.The process is getting submited with out any errors.

But the process in not moving to the specified user. I mean unable to see my process submited in the TODO(i mean in Workspace) of the specified user.

I checked in my server logs i dont have any erros except a few info and warn messages.

These are my log mesages:

2010-06-24 19:20:31,991 INFO  [com.adobe.idp.um.businesslogic.authentication.AssertionCacheManager] Removed [17] expired assertion entries from the cache out of total 57 entries
2010-06-24 19:20:50,741 INFO  [com.adobe.livecycle.reviewandcommenting.dsc.impl.ReviewAndCommentingServiceImpl] ALC-CSV-001-000-ON ASYNC EVENT : Asynchronous : TaskCreated
2010-06-24 19:20:51,272 WARN  [com.adobe.livecycle.augmentform.FormAugmenterService] The input document that was passed to the operation Insert Workflow XFO Data is null.  No changes to the data will be made.
2010-06-24 19:20:57,788 INFO  [com.adobe.livecycle.reviewandcommenting.dsc.impl.ReviewAndCommentingServiceImpl] ALC-CSV-001-000-ON ASYNC EVENT : Asynchronous : TaskCompleted

Regds:

N.Sri Harsha

View Entire Topic

Avatar

Avatar

pavan99

Avatar

pavan99

pavan99

23-08-2011

Have the similar issue unable to get the process sumitted

Is server reinstall the only solution any inputs appreciated

dont see any errors in the log the form is reassigned to process initiator but never shows up in the TODO list