Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

NetConnection.Call.Failed

Avatar

Avatar
Level 1
adam704a
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct Reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
adam704a
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct Reply

0 solutions
View profile
adam704a
Level 1

19-01-2009

I am running this on Tomcat 6.0.16 with the latest BlazeDS
jars (3.2.0.3978). I have spent quite a while on this and am not
getting anywhere. I verified the configuration but I am still
getting this error:



RPC Fault faultString="Send failed"
faultCode="Client.Error.MessageSend"
faultDetail="Channel.Connect.Failed error
NetConnection.Call.Failed: HTTP: Failed: url: '
http://localhost:8080/WebContent/messagebroker/amf'"

at mx.rpc::AbstractInvoker/
http://www.adobe.com/2006/flex/mx/internal::faultHandler()[C:\autobuild\3.2.0\frameworks\projects\rp...

at
mx.rpc::Responder/fault()[C:\autobuild\3.2.0\frameworks\projects\rpc\src\mx\rpc\Responder.as:53]

at
mx.rpc::AsyncRequest/fault()[C:\autobuild\3.2.0\frameworks\projects\rpc\src\mx\rpc\AsyncRequest.as:103]

at
mx.messaging::ChannelSet/faultPendingSends()[C:\autobuild\3.2.0\frameworks\projects\rpc\src\mx\messaging\ChannelSet.as:1482]

at
mx.messaging::ChannelSet/channelFaultHandler()[C:\autobuild\3.2.0\frameworks\projects\rpc\src\mx\messaging\ChannelSet.as:975]

at flash.events::EventDispatcher/dispatchEventFunction()

at flash.events::EventDispatcher/dispatchEvent()

at
mx.messaging::Channel/connectFailed()[C:\autobuild\3.2.0\frameworks\projects\rpc\src\mx\messaging\Channel.as:997]

at
mx.messaging.channels::PollingChannel/connectFailed()[C:\autobuild\3.2.0\frameworks\projects\rpc\src\mx\messaging\channels\PollingChannel.as:354]

at
mx.messaging.channels::AMFChannel/statusHandler()[C:\autobuild\3.2.0\frameworks\projects\rpc\src\mx\messaging\channels\AMFChannel.as:390]



Notes:

- I turned the logging up to debugging in the
services-config.xml which printed out this in the system console



[BlazeDS]01/20/2009 00:18:11.430 [INFO] [Configuration]
BlazeDS - Community Edition: 3.2.0.3978

[BlazeDS]01/20/2009 00:18:11.504 [INFO] [Configuration]
Endpoint my-amf created with security: None

at URL:
http://{server.name}:{server.port}/{context.root}/messagebroker/amf

[BlazeDS]01/20/2009 00:18:11.510 [INFO] [Configuration]
Endpoint my-polling-amf created with security: None

at URL:
http://{server.name}:{server.port}/{context.root}/messagebroker/amfpolling

[BlazeDS]01/20/2009 00:18:11.510 [INFO] [Configuration]
Endpoint my-secure-amf created with security: None

at URL:
https://{server.name}:{server.port}/{context.root}/messagebroker/amfsecure

[BlazeDS]01/20/2009 00:18:11.633 [DEBUG] [Configuration]
MessageBroker id: __default__ classLoader is: the MessageBroker's
class loader and the context class loader (classLoader hashCode:
15288634 (parent hashCode: 15805518 (parent system))



- Download my code here:
http://www.adampreston.com/code/TestFlex.zip
View Entire Topic

Avatar

Avatar
Level 1
adam704a
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct Reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
adam704a
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct Reply

0 solutions
View profile
adam704a
Level 1

20-01-2009

Nevermind, I got it. I didn’t set my context in the
Flex project properties -> Server Properties