Livecyle ES4 SP1 Form Bridge and External Server

Avatar

Avatar

Bonao94

Avatar

Bonao94

Bonao94

04-02-2015

Hello,

I have installed SP4 SP1 and when testing the forms with http://LCserver:8080/mobileformsivs/ I can see the the the submit button render XML. However when rendering the same form on an external server I am getting an error. See error below.

[ALC-FRM-901-008] : Couldn't connect to the server [Exception... "Failure"  nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)"  location: "JS frame :: http://localhost/lc/etc/clientlibs/xfaforms/profile.js :: .send :: line 2"  data: no]

I have followed the steps of the Form Bridge that Adobe mentioned on this URL http://helpx.adobe.com/livecycle/help/mobile-forms/form-bridge.html

External applications use the FormBridge API to connect to the XFA Mobile Form. The connect API takes the handler that is called after the connection between XFA and FormBridge is made successfully.

The following code sample shows the connection to FormBridge. Add the following code before including formRuntime.jsp:

// Example showing how to connect to FormBridge

window.addEventListener("FormBridgeInitialized",

                                function(event) {

                                    var fb = event.detail.formBridge;

                                    fb.connect(function() {

                                           //use form bridge functions

                            })

                            })

Keep in mid that my LC server is on a different server than my application server.

Could you please help?

Thanks

Accepted Solutions (0)

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar

Bonao94

Avatar

Bonao94

Bonao94

13-02-2015

Hi,

The reason why I am not getting the XML when pressing the submit button is a Cros-Origin security policy. I created the crossdomain.xml file on jboss/server/lc_mysql/deploy/ROOT.war folder, however it does not seem like is reading the policy. See error below.

Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at http://livecycle.company.org:8080/lc/bin/xfaforms/submitaction. This can be fixed by moving the resource to the same domain or enabling CORS.

[ALC-FRM-901-008] : Couldn't connect to the server [Exception... "Failure" nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)" location: "JS frame :: http://appserver.company.org/lc/etc/clientlibs/xfaforms/profile.js :: .send :: line 2" data: no]

Can adobe post the settings since this was not documented in the FormBridge?

Thanks