https web accelarator to http issues

Avatar

Avatar

insitebright

Avatar

insitebright

insitebright

30-10-2009

I have an architecture which has an  web accelartor in the network. It accepts https requests coming in and then converts them to http requests and passes them to the server. I cannot get my services to communicate from browser to server.  Is it possible to use an https uri/url with an unsecured amf endpoint. I have tried multiple combinations and cannot get it to work.

        <!--  An AMF channel that uses HTTPS for secure communication can use
              the {server.port} token as a SWF must be loaded via a secure URL
              in order to make secure connections.
        -->
        <channel-definition id="my-secure-amf" class="mx.messaging.channels.SecureAMFChannel">
            <endpoint uri="https://{server.name}:{server.port}/vOpenConnect/messagebroker/amfsecure" class="flex.messaging.endpoints.SecureAMFEndpoint"/>
            <properties>
                <!--HTTPS requests on some browsers do not work when pragma "no-cache" are set-->
               
                <!-- Optional. Use this to limit the client channel's connect attempt
                     to the specified time interval.
                <connect-timeout-seconds>5</connect-timeout-seconds>
                -->
            </properties>
        </channel-definition>

Help!

View Entire Topic

Avatar

Avatar

John_C_Cummins

Avatar

John_C_Cummins

John_C_Cummins

09-12-2009

Hi,

Sorry, it took me awhile to respond. It looks like the config for 'my-old-amf' is the problem. It says that the end point uri should be http and not https. I know the sample from the link in my first post shows https but I believe this was a typo. Please try http for the uri end point and tell me if it worked.

If you are still having a problem, could you attach your channel definitions? Also, make sure your default channel is set properly.

Good luck!

John