Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Displaying contents table twice, on different pages

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
tafkap95210
Level 1

Like

1 like

Total Posts

15 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
tafkap95210
Level 1

Like

1 like

Total Posts

15 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile
tafkap95210
Level 1

30-12-2020

Hi there,

currently i display the content of a table on a page, everything works fine.

But now i need to display the same table on other page, i copied the items to the new page and it does not work, i suppose it's an index problem, if that is the case how can i reset it? 

Thanks for any help.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Affirm 100
Employee
Kosta_Prokopiu1
Employee

Likes

165 likes

Total Posts

369 posts

Correct Reply

107 solutions
Top badges earned
Affirm 100
Validate 1
Establish
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Affirm 100
Employee
Kosta_Prokopiu1
Employee

Likes

165 likes

Total Posts

369 posts

Correct Reply

107 solutions
Top badges earned
Affirm 100
Validate 1
Establish
Give Back 5
Give Back 3
View profile
Kosta_Prokopiu1
Employee

25-01-2021

Hi @tafkap95210 

I think you intend to replicate the exact same table on a second page, correct? And the table remains empty because somehow the data is gone?

That is actually as designed. The data you use in your form gets consumed sequentially, once you are through (by rendering the original table) there is no way to "go back".

Simply coping the table design will not work. You will have to use scripting which force feeds the data into the second table OR you duplicate the data in the XML under a second tag which is then assigned to your copy. The second is a bit clunky, the first requires scripting skills.

 

PS I just saw your ZIP and I was right. This approach will not work as mentioned above.

Answers (3)

Answers (3)

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
tafkap95210
Level 1

Like

1 like

Total Posts

15 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
tafkap95210
Level 1

Like

1 like

Total Posts

15 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile
tafkap95210
Level 1

24-01-2021

Hi there, 

sorry for the delay... Thank you for your answers but I think we didn't understand each other 🙂

Take a look at my attached example HERE .

In this example I want to display two tables, with the same data, therefore the same binding. For the 1st table it goes well, however for the 2nd nothing is displayed (orange color at the end), why? Is it possible to resolve this? 

 

Thank you.

Avatar

Avatar
Springboard
Level 10
Mayank_Gandhi
Level 10

Likes

327 likes

Total Posts

1,150 posts

Correct Reply

185 solutions
Top badges earned
Springboard
Establish
Validate 1
Contributor 2
Ignite 5
View profile

Avatar
Springboard
Level 10
Mayank_Gandhi
Level 10

Likes

327 likes

Total Posts

1,150 posts

Correct Reply

185 solutions
Top badges earned
Springboard
Establish
Validate 1
Contributor 2
Ignite 5
View profile
Mayank_Gandhi
Level 10

04-01-2021

@tafkap95210 Copy paste is fine till you are able to bind the objects correctly with the data and scripts. 

Avatar

Avatar
Springboard
MVP
Magus069
MVP

Likes

143 likes

Total Posts

1,078 posts

Correct Reply

155 solutions
Top badges earned
Springboard
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Establish
View profile

Avatar
Springboard
MVP
Magus069
MVP

Likes

143 likes

Total Posts

1,078 posts

Correct Reply

155 solutions
Top badges earned
Springboard
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Establish
View profile
Magus069
MVP

31-12-2020

Hi there,

 

Changing objects from one location to another may create problems, because the reference_syntax is not the same.

If the issue is that your code is not working, you might want to review it all to make sure it all works accordingly with the new reference objects.

If you would provide more details, such as what is not not working, is there any error displayed in the JavaScript Console... it would be easier to investigate and narrow the issue you are having.