Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

archive playback suddenly not working

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
adam_k
Level 2

Likes

7 likes

Total Posts

84 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
adam_k
Level 2

Likes

7 likes

Total Posts

84 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
adam_k
Level 2

20-12-2011

i've been working all day and playing back the same archives successfully.  suddenly, they're not loading and i'm not getting any kind of error messages.  the archives do exist on my webdav server, new archives are being stored there successfully. i just can't play them back now, and i have no information on why they're not playing back. 

the trace (with my account details redacted) is as follows.  i can send a private message to an adobe employee with my account details if tha'ts required to look into this.

first i need to find out why this is happening, then i need to know if there's a way an error message can be reported back to my app.

one thing i did do was modify a node through the LCCS Air app.  it was a simple custom node where i changed persistItems from true to false.

19:27:29 GMT-0500    #TicketService# ticket received: 8bnh0sd8nx3k

19:27:29 GMT-0500    Getting FMS at https://na2.collaboration.adobelivecycle.com/fms?ticket=8bnh0sd8nx3k&playback=adam_roxanne_3&proto=r..., attempt #1/3

19:27:29 GMT-0500    result: <fms>

  <origin>fms7.acrobat.com</origin>

  <proto_ports>rtmfp:1935,rtmps:443</proto_ports>

  <retry_attempts>2</retry_attempts>

</fms>

19:27:29 GMT-0500    protocols: [object ProtocolPortPair],[object ProtocolPortPair]

19:27:29 GMT-0500    [attempt 1 of 2] Connecting to 0/1: rtmfp://fms7.acrobat.com/playback/na2-sdk-3073a7e4-fa08-4353-a662-e05f0e45cf15/[REDACTED]/[REDACTED] #startProtosConnect#

19:27:29 GMT-0500    tempNetStatusHandler 0/2,NetConnection.Connect.Success

19:27:29 GMT-0500    isTunneling? false

19:27:29 GMT-0500    is using RTMPS? false

19:27:29 GMT-0500    #SessionManagerPlayback 889 fms connected: [Event type="connected" bubbles=false cancelable=false eventPhase=2]

nothing happens after this point.

View Entire Topic

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
adam_k
Level 2

Likes

7 likes

Total Posts

84 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
adam_k
Level 2

Likes

7 likes

Total Posts

84 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
adam_k
Level 2

22-12-2011

thanks for resolving this raff.  let me take this opportunity to vote for an error event to be made available to the client when this situation arises in the future.  either way, thanks for the quick response and action.