Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Form Fields not Holding Data or not displaying data

Avatar

21-01-2009

I'm new to LiveCycle, but created a simple, static, one-page form. I can open it & enter data in the fields just fine in Acrobat 9 Pro. When I save it to disk, & then open it again, ALL of the fields appear to be blank & contain no data. Yet, when I'm in the process of opening the file, the preview window to the right, clearly shows the data that I just entered in the field. Why is my data seemingly disappearing when I open a form created w/ LiveCycle ES in Acrobat 9 Pro?

Replies

Avatar

Avatar
Boost 500
Level 10
pguerett
Level 10

Likes

612 likes

Total Posts

7,689 posts

Correct Reply

692 solutions
Top badges earned
Boost 500
Boost 50
Boost 5
Boost 3
Boost 250
View profile

Avatar
Boost 500
Level 10
pguerett
Level 10

Likes

612 likes

Total Posts

7,689 posts

Correct Reply

692 solutions
Top badges earned
Boost 500
Boost 50
Boost 5
Boost 3
Boost 250
View profile
pguerett
Level 10

21-01-2009

Not sure what you mean by the preview Window to the right. Can you post you csaved form to livecycle8@gmail.com and I will have a look.

Avatar

21-01-2009

There is a preview window (thumbnail) in the "File, Open" dialog box of Acrobat 9 Pro.

Avatar

Avatar
Boost 500
Level 10
pguerett
Level 10

Likes

612 likes

Total Posts

7,689 posts

Correct Reply

692 solutions
Top badges earned
Boost 500
Boost 50
Boost 5
Boost 3
Boost 250
View profile

Avatar
Boost 500
Level 10
pguerett
Level 10

Likes

612 likes

Total Posts

7,689 posts

Correct Reply

692 solutions
Top badges earned
Boost 500
Boost 50
Boost 5
Boost 3
Boost 250
View profile
pguerett
Level 10

21-01-2009

Ok I see .....it works fine for me. Can you send me the form and I will have a look.

Avatar

21-01-2009

Hi folks, in case anyone else has this issue, I want to let everyone know that Paul solved my problem, pointing out that I was placing all of my design elements on the Master page; repeating elements go there, but my data fields should have appeared on a page in the Design pages; now that they do, the form works as expected, retaining & displaying data properly. Thank you very much Paul!

Avatar

26-01-2009

Paul, thanks for your hard work!



Michael, thank you for posting the solution/result. It should solve my problem as well.