Status code 404 for wsk list command

Avatar

Avatar
Boost 1
Level 1
SahithiMalyala
Level 1

Like

1 like

Total Posts

7 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 1
Level 1
SahithiMalyala
Level 1

Like

1 like

Total Posts

7 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile
SahithiMalyala
Level 1

07-09-2020

We have created a property in Adobe I/O runtime and got the namespace vale. But when we are trying to run the below command getting the HTTP Status code 404. Could you please help here.

SahithiMalyala_0-1599467433486.png

 

Accepted Solutions (0)

Answers (2)

Answers (2)

Avatar

Avatar
Establish
Level 1
Marijn
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Establish
View profile

Avatar
Establish
Level 1
Marijn
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Establish
View profile
Marijn
Level 1

07-09-2020

Hi @SahithiMalyala ,

 

Can you describe how you initially created the property "288455-boilingtancoyote"? 
How did you attempt to deploy the newly created package(s) and/or action(s)? 
Can you confirm your local .wskprops are set correctly to correspond with OpenWhisk on Adobe IO Runtime? 

 

Kind regards, Marijn

Avatar

Avatar
Level 1
dhindle
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
dhindle
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
View profile
dhindle
Level 1

07-09-2020

Hi SahithiMalyala,

Did you deploy a package and actions to the environment? Does it have something that it can list?

 

Regards,