Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

What is the proper setup to use Launch API?

leocwlau
Level 1
Level 1

Understand the Launch API is at alpha stage only but wish to have some early try on it but hitting into an early problem.

Going through API documentation and it seems that the "List Companies" and "Get a Company" should be the first thing to do after getting the adobe.io authorization code. Unfortunately, the "List Companies" returned an empty array in the "data" node and I can proceed no further.

I had tried the "Get a Profile" call and able to retrieve my profile with some potential issues:

  • there is no "display_name"
  • email address is the @techacct.adobe.com account instead of my Adobe ID account
  • under organizations and the EC Org, "admin" is false but I am the EC Org admin

I had all those name, email, and admin right properly configured in the EC Admin Console. Is there anything missing or mis-configured?

1 Accepted Solution
jantzen_belliston-Adobe
Correct answer by
Community Manager
Community Manager

The Launch API has since been released to all customers. Please find the relevant getting started information here

View solution in original post

1 Reply
jantzen_belliston-Adobe
Correct answer by
Community Manager
Community Manager

The Launch API has since been released to all customers. Please find the relevant getting started information here

View solution in original post