Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Upgrade to Launch failed. Could not create the 'Production' environment correctly

akasha53249386
Level 2
Level 2

Hi Team,

While hitting "Upgrade to Launch" button from DTM, I getting following error:

Upgrade to Launch failed. Could not create the 'Production' environment correctly. Please contact Client Care if the issue persists.

Can anyone please help how to solve this one or what is the cause for the same.

Thanks,

Rupal

1 Accepted Solution
AlexisCazes
Correct answer by
Community Advisor
Community Advisor

I believe the issue might be linked to the fact that the same library has already been migrated once. Delete the web property in Adobe Launch and try to migrate once again.

If you migrate and select keep same production endpoint as DTM then it will only attempt to create it once. If you migrate same web property one more time then it will fail.

View solution in original post

2 Replies
AlexisCazes
Correct answer by
Community Advisor
Community Advisor

I believe the issue might be linked to the fact that the same library has already been migrated once. Delete the web property in Adobe Launch and try to migrate once again.

If you migrate and select keep same production endpoint as DTM then it will only attempt to create it once. If you migrate same web property one more time then it will fail.

View solution in original post