Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

How to set up automatic sharing of Analytics Data with Audience Manager?

Avatar

Avatar
Boost 1
Level 1
caio_moreira
Level 1

Like

1 like

Total Posts

6 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 1
Level 1
caio_moreira
Level 1

Like

1 like

Total Posts

6 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile
caio_moreira
Level 1

11-09-2019

Hello everyone,

I am trying to integrate Adobe Analytics and Adobe Audience Manager, but I am having some problems to see this integration working. My AEM, Launch, and Analytics integration has been performed and is working correctly. To apply the Analytics and Audience Manager integration I made the following settings:

     1. I enabled automatic data sharing with Audience Manager in the Adobe Analytics extension settings.

evidence1.PNG

     2. In configuring the tracker using custom code, I added the following code indicated by the documentation (documentation link: Analytics to Audience Manager Implementation Guide . I am using the server-side integration).

evidence2.PNG

None of these indicated settings seem to work for audience manager integration to work correctly. Is there any configuration left to do besides these?

Obs: These are the extensions I am using in launch to perform the integration. I am not using the Audience Manager extension because the use of the DIL API is deprecated. So I am trying an integration via Adobe Analytics.

evidence3.PNG

Help me, please.

Regards

View Entire Topic

Avatar

Avatar
Boost 1
Level 1
caio_moreira
Level 1

Like

1 like

Total Posts

6 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 1
Level 1
caio_moreira
Level 1

Like

1 like

Total Posts

6 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile
caio_moreira
Level 1

12-09-2019

This is my http response from the AA tracking server:

evidence4.PNG

My segment synced with AA when I created a new destination config. But I can't see any signals on my AAM.

How can I do to see signals being captured in AAM (preferably in real time)?