Development - Last build was not successful

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
v91332370
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

6 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
v91332370
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

6 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile
v91332370
Level 2

19-09-2018

Hi I cannot build for Dev. I do not get any messages explaining why in the edit library screen.

I have tried adding every resource to the build and just a single data element with default variables. It failed. I also tried deleting the library and adding it again.

How do i get more info about what is causing Launch to fail the build?

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Coach
Employee
Gigazelle
Employee

Likes

473 likes

Total Posts

1,947 posts

Correct reply

740 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Validate 1
Ignite 80
Ignite 70
View profile

Avatar
Coach
Employee
Gigazelle
Employee

Likes

473 likes

Total Posts

1,947 posts

Correct reply

740 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Validate 1
Ignite 80
Ignite 70
View profile
Gigazelle
Employee

01-10-2018

Hi Maggie, this is probably something best suited towards Customer Care. If you provide them with the login company and Launch property, they'll be able to take a look at exactly why the build is failing.

With the current information provided, I'm not sure anyone in the community will be able to determine what the root cause is without actually logging into your Launch instance.

Answers (0)