Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Could not find Extension for "EP73d0010a5a1e442fbce7d2b017628ddf::events::page-bottom"

Avatar

Avatar
Ignite 3
Level 2
minzhuz76974285
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

4 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 3
Ignite 1
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Ignite 3
Level 2
minzhuz76974285
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

4 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 3
Ignite 1
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile
minzhuz76974285
Level 2

27-02-2018

I am trying to configure a page load rule in Launch, but no matter which options that I choose (dom ready,window loaded, page bottom...) the build always fail. But the event seems to be mandatory. Can anyone provide a tip how to configure a regular page load rule set up?

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Boost 5
Employee
Aaronius9er9er9
Employee

Likes

34 likes

Total Posts

44 posts

Correct Reply

16 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 5
Employee
Aaronius9er9er9
Employee

Likes

34 likes

Total Posts

44 posts

Correct Reply

16 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile
Aaronius9er9er9
Employee

14-03-2018

It's likely that the Core extension has not been added to the library you're trying to build. Go edit the library and make sure it's added there.

Screen Shot 2018-03-14 at 12.43.32 PM.png

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Validate 1000
Community Manager
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

Likes

339 likes

Total Posts

2,331 posts

Correct Reply

819 solutions
Top badges earned
Validate 1000
Springboard
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile

Avatar
Validate 1000
Community Manager
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

Likes

339 likes

Total Posts

2,331 posts

Correct Reply

819 solutions
Top badges earned
Validate 1000
Springboard
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

14-03-2018

Are you still seeing this issue? It sounds like either a bug or a permissions error. I just created a test rule in one of my sandbox environments and it seems to be working fine.

Test Page Load Rule.png