Cannot set analytics report suite in Adobe Launch

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
in_kook65578246
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

16 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
in_kook65578246
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

16 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
Affirm 1
View profile
in_kook65578246
Level 2

14-05-2019

When I am using Analytics extension in Launch, it does not allow me to save the configuration and keep asking for "Production Report Suite". I was able to do the same thing several month ago.

Is this a bug for the new version of the extension?

One possible solution is that I can choose it from data elements. However, can somebody teach me how to do it correctly if I am using data element?

Screen Shot 2019-05-14 at 10.17.50 AM.png

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Validate 1000
Community Manager
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

Likes

339 likes

Total Posts

2,333 posts

Correct reply

819 solutions
Top badges earned
Validate 1000
Springboard
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile

Avatar
Validate 1000
Community Manager
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

Likes

339 likes

Total Posts

2,333 posts

Correct reply

819 solutions
Top badges earned
Validate 1000
Springboard
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

07-04-2020

We were unable to product this error on several test instances. Try clearing your cache and cookies and logging out and back in again. Also, try verifying your permissions in Analytics and Launch.

If this issue still persists, contact Customer Care so they can directly troubleshoot your specific instance. 

Answers (3)

Answers (3)

Avatar

Avatar
Level 1
davidw50065164
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

6 posts

Correct reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
davidw50065164
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

6 posts

Correct reply

0 solutions
View profile
davidw50065164
Level 1

16-05-2019

Create a new property in Launch, go to extensions -> add Experience Cloud Id -> add Adobe Analytics.

I have cleared the cache and even tried another browser and another computer. None works.

I notice there are several errors in the console on Adobe Analytics extension page.

Screen Shot 2019-05-16 at 4.09.23 PM.png

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
chennas85024917
Level 1

Like

1 like

Total Posts

7 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
chennas85024917
Level 1

Like

1 like

Total Posts

7 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile
chennas85024917
Level 1

14-05-2019

I am able to make the changes. Please delete the browser cache and try again. I am using the same version as you 1.74.

Avatar

Avatar
Employee
allisons6548485
Employee

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct reply

0 solutions
View profile

Avatar
Employee
allisons6548485
Employee

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct reply

0 solutions
View profile
allisons6548485
Employee

14-05-2019

I am unable to reproduce this. Can you tell me the steps that you took to get this error?