Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Workflows are not triggering after installing 6.4.8.1 from 6.4.5

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 3
Ricky99999
Level 3

Likes

14 likes

Total Posts

60 posts

Correct Reply

3 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back
View profile

Avatar
Validate 10
Level 3
Ricky99999
Level 3

Likes

14 likes

Total Posts

60 posts

Correct Reply

3 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back
View profile
Ricky99999
Level 3

24-09-2020

Hi Team

 

Recently we have installed 6.4.8.1 in our env, after installing SP, the workflows are starting and in the first step itself they are halting. 
we verified in error log file , but no error found regarding this.

can anyone help me in this.

 

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Ignite 1
Employee
aemmarc
Employee

Likes

184 likes

Total Posts

243 posts

Correct Reply

92 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
View profile

Avatar
Ignite 1
Employee
aemmarc
Employee

Likes

184 likes

Total Posts

243 posts

Correct Reply

92 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
View profile
aemmarc
Employee

25-09-2020

Sync the design-time workflow copy with the run-time copy of the workflow model using HTTP API: <designModelPath>/jcr:content.generate.json .

 

It's documented in the release notes that pre-6.5.5 when you install Service Packs it "may" override the runtime models under /var/

There was an issue with the package-filters that overrode the nodes on install.

 

 

 

 

 

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Boost 500
MVP
Vijayalakshmi_S
MVP

Likes

564 likes

Total Posts

706 posts

Correct Reply

234 solutions
Top badges earned
Boost 500
Give Back 50
Give Back 5
Ignite 10
Ignite 5
View profile

Avatar
Boost 500
MVP
Vijayalakshmi_S
MVP

Likes

564 likes

Total Posts

706 posts

Correct Reply

234 solutions
Top badges earned
Boost 500
Give Back 50
Give Back 5
Ignite 10
Ignite 5
View profile
Vijayalakshmi_S
MVP

24-09-2020

Hi @Ricky99999,

Did you get a chance to check if there is any entry in "Failures"(Tools -> Workflow -> Failures) console.

Also, check the respective workflow run time instance path (/var/workflow/instances/..)