Workflow not ends, 500 to acces /bin/workflow/inbox

Avatar

Avatar
Ignite 1
Level 2
abcr1
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

27 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Boost 3
View profile

Avatar
Ignite 1
Level 2
abcr1
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

27 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Boost 3
View profile
abcr1
Level 2

06-10-2020

Hello,

 

I have migrated workflows from 6.1 to 6.5 but I have an error and flow does not end. I do not have information on logs, but on browser, I can see a 500 server code when try to acces /bin/workflow/inbox and I see this text:

 <title>No Authorizable with ID null</title>

Last step  does not execute logic:

abcr1_0-1601992310493.png

abcr1_1-1601992350100.png

 

 

Any idea? Thanks!

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Boost 500
MVP
Vijayalakshmi_S
MVP

Likes

572 likes

Total Posts

728 posts

Correct reply

240 solutions
Top badges earned
Boost 500
Give Back 50
Give Back 5
Ignite 10
Ignite 5
View profile

Avatar
Boost 500
MVP
Vijayalakshmi_S
MVP

Likes

572 likes

Total Posts

728 posts

Correct reply

240 solutions
Top badges earned
Boost 500
Give Back 50
Give Back 5
Ignite 10
Ignite 5
View profile
Vijayalakshmi_S
MVP

06-10-2020

Hi @abcr1,

Looks like a permission issue. Cross check if you have migrated all users/groups as part of migration activity. 

Also, cross check if workflows, related process/scripts are migrated correctly to new location.

Similar issue with solution is addressed in below thread

 

Answers (0)