Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Workbench ES3 not displaying the graphic representation of my processes

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
patrickpai
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

44 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
patrickpai
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

44 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile
patrickpai
Level 2

30-01-2020

Good morning,

 

Im stuck with trying to make Es3 work in order to access some processes that were created on a version 10 server.

So i had to find a win7 box to install ES3 on, but now, when i log into the server via workbench,

My processes don't display graphically. Nothing happens, it just creates a tab for the process, doesn't rename it to the name of the process and i don't get the GUI representation of it. Even tried creating a new process, and i dont see the GUI interface where i can create my process.

 

Any idea what is going on here?

 

And also, i do believe that workbench is not backward compatible, is this correct?

So if i were to use the AEM 6.5 workbench version, i cant connect to a livecycle server vr 10, is that correct?

 

Thx again,

Patrick

 

Accepted Solutions (0)

Answers (0)