WKND Setup Cant autoInstallPackages

mannys26013172

30-05-2019

I have been following this link on setup of the WKND Project. 1 - Project Setup

Am using windows 10 and AEM 6.4 with service pack 6.4.4.0

Everything works fine until the deploy step, I get a warning on autoIntallPackage not being available

[INFO] ------------------------------------------------------------------------

[INFO] Reactor Summary for aem-guides-wknd 0.0.1-SNAPSHOT:

[INFO]

[INFO] aem-guides-wknd .................................... SUCCESS [  1.228 s]

[INFO] wknd - Core ........................................ SUCCESS [ 19.001 s]

[INFO] wknd - UI apps ..................................... SUCCESS [01:06 min]

[INFO] wknd - UI content .................................. SUCCESS [ 16.332 s]

[INFO] wknd - Integration Tests Bundles ................... SUCCESS [  4.259 s]

[INFO] wknd - Integration Tests Launcher .................. SUCCESS [  4.745 s]

[INFO] ------------------------------------------------------------------------

[INFO] BUILD SUCCESS

[INFO] ------------------------------------------------------------------------

[INFO] Total time:  01:58 min

[INFO] Finished at: 2019-05-30T14:41:26+01:00

[INFO] ------------------------------------------------------------------------

[WARNING] The requested profile "autoIntallPackage" could not be activated because it does not exist.

When I got to the packages I dont see the 2.4.0 version of the components or the WKND logo's

Any idea what I might be missing?

Thanks in Advance

Manoj

Answers (0)