WKND page not rendering when edited

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
imalakaamir
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

6 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
imalakaamir
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

6 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
imalakaamir
Level 1

18-06-2021

Hi community, 

newbie here.

 

I am experiencing issue when a wknd site page is being edited the look and feel is not as it should be. Looks like css is not taking effect. Appreciated any pointers in order to fix this issue. I have installed AEM SDK.

 

Attached a screen grab.

WKND_EDIT.JPG

Cheers

 

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Boost 5
Level 7
Ritesh_M
Level 7

Likes

179 likes

Total Posts

142 posts

Correct reply

45 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
Affirm 1
View profile

Avatar
Boost 5
Level 7
Ritesh_M
Level 7

Likes

179 likes

Total Posts

142 posts

Correct reply

45 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
Affirm 1
View profile
Ritesh_M
Level 7

19-06-2021

Hi @imalakaamir ,

 

Since you are using "AEM as a Cloud Service" SDK, so I hope you must have run specific command to install the code (for non cloud we have different command).

 

mvn clean install -PautoInstallSinglePackage

 

And also, I believe you must have followed the same steps for local setup

https://experienceleague.adobe.com/docs/experience-manager-learn/cloud-service/local-development-env....

 

Meanwhile, can you try creating a new instance and this time use the pre-compiled package, if it works fine then we can rule out what is missing in this environment.

Answers (3)

Answers (3)

Avatar

Avatar
Boost 250
MVP
Nikhil-Kumar
MVP

Likes

251 likes

Total Posts

262 posts

Correct reply

38 solutions
Top badges earned
Boost 250
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile

Avatar
Boost 250
MVP
Nikhil-Kumar
MVP

Likes

251 likes

Total Posts

262 posts

Correct reply

38 solutions
Top badges earned
Boost 250
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile
Nikhil-Kumar
MVP

21-06-2021

@imalakaamir  - I would suggest you to cross check the WKND project structure which is made out for AEMaaCs. Also you can check for the clientlibs, if they are getting loaded in page source or not and check for the template's policies.

 

Avatar

Avatar
Boost 250
MVP
ChitraMadan
MVP

Likes

273 likes

Total Posts

165 posts

Correct reply

68 solutions
Top badges earned
Boost 250
Establish
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Boost 250
MVP
ChitraMadan
MVP

Likes

273 likes

Total Posts

165 posts

Correct reply

68 solutions
Top badges earned
Boost 250
Establish
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile
ChitraMadan
MVP

19-06-2021

Hi @imalakaamir,

 

Can you please let us know if you are meeting the system requirements mentioned here - https://github.com/adobe/aem-guides-wknd

and also did you build with the correct profile? What error are you seeing in the console?

Avatar

Avatar
Boost 5
Level 7
Ritesh_M
Level 7

Likes

179 likes

Total Posts

142 posts

Correct reply

45 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
Affirm 1
View profile

Avatar
Boost 5
Level 7
Ritesh_M
Level 7

Likes

179 likes

Total Posts

142 posts

Correct reply

45 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
Affirm 1
View profile
Ritesh_M
Level 7

18-06-2021

Hi @imalakaamir ,

 

How have you installed the WKND reference site, through git repo or pre-compiled AEM packages? Which version of AEM you are using? Have you inspected the browser and see if no CSS is loading?