when I change the property of page and then I publish the page the button on the page is getting is disable in touch UI.But In classic UI its working fine

Avatar

Avatar
Ignite 1
Level 1
MikeXXXX
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Give Back
View profile

Avatar
Ignite 1
Level 1
MikeXXXX
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Give Back
View profile
MikeXXXX
Level 1

25-03-2021

when I change the property of page and then I publish the page the button on the page is getting is disable in touch UI.But In classic UI its working fine

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Springboard
Level 7
KiranVedantam1992
Level 7

Likes

198 likes

Total Posts

214 posts

Correct reply

61 solutions
Top badges earned
Springboard
Give Back 5
Ignite 1
Affirm 50
Validate 1
View profile

Avatar
Springboard
Level 7
KiranVedantam1992
Level 7

Likes

198 likes

Total Posts

214 posts

Correct reply

61 solutions
Top badges earned
Springboard
Give Back 5
Ignite 1
Affirm 50
Validate 1
View profile
KiranVedantam1992
Level 7

25-03-2021

Hi @MikeXXXX,

 

You can do the below things to debug:

  1. Check the error.log
  2. Check console error
  3. Check if any mandatory field is not filled in the page properties
    1. Generally, the tab which has a mandatory field gets highlighted
  4. Check the font of the property - Ex: page name expects only small letters

Hope this helps.

 

Thanks,

Kiran Vedantam.

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Applaud 25
Level 10
asutosh_jena
Level 10

Likes

594 likes

Total Posts

705 posts

Correct reply

208 solutions
Top badges earned
Applaud 25
Give Back 100
Boost 500
Affirm 100
Ignite 1
View profile

Avatar
Applaud 25
Level 10
asutosh_jena
Level 10

Likes

594 likes

Total Posts

705 posts

Correct reply

208 solutions
Top badges earned
Applaud 25
Give Back 100
Boost 500
Affirm 100
Ignite 1
View profile
asutosh_jena
Level 10

25-03-2021

@MikeXXXX Please check if you are getting any console error when the button is getting disabled. Also see if anything comes in error.log as well.

 

Thanks!