Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Video .mp4 file not found after published to production

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
Kam-nyc
Level 1

Like

1 like

Total Posts

11 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
Kam-nyc
Level 1

Like

1 like

Total Posts

11 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile
Kam-nyc
Level 1

25-02-2021

Previewed and tested the mp4 video looks good on author page, after published the mp4 video to production, the file is 404 not found /content/dam/.../images/video.mp4.

But all other images assets inside the same folder are loading fine.

Please advice.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Coach
MVP
Arun_Patidar
MVP

Likes

1,428 likes

Total Posts

3,300 posts

Correct Reply

937 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Ignite 10
Give Back 700
Boost 1000
View profile

Avatar
Coach
MVP
Arun_Patidar
MVP

Likes

1,428 likes

Total Posts

3,300 posts

Correct Reply

937 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Ignite 10
Give Back 700
Boost 1000
View profile
Arun_Patidar
MVP

26-02-2021

Please check dispatcher filter config for allowed types

Answers (3)

Answers (3)

Avatar

Avatar
Affirm 50
MVP
Vaibhavi
MVP

Likes

216 likes

Total Posts

181 posts

Correct Reply

61 solutions
Top badges earned
Affirm 50
Validate 1
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Affirm 50
MVP
Vaibhavi
MVP

Likes

216 likes

Total Posts

181 posts

Correct Reply

61 solutions
Top badges earned
Affirm 50
Validate 1
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile
Vaibhavi
MVP

25-02-2021

Hi @Kam-nyc , 

Please check the replication queue if mp4  is waiting in the queue? 

 

Avatar

Avatar
Ignite 1
MVP
Ankur_Khare
MVP

Likes

159 likes

Total Posts

370 posts

Correct Reply

58 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 10
Validate 1
Give Back 50
Give Back 5
View profile

Avatar
Ignite 1
MVP
Ankur_Khare
MVP

Likes

159 likes

Total Posts

370 posts

Correct Reply

58 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 10
Validate 1
Give Back 50
Give Back 5
View profile
Ankur_Khare
MVP

25-02-2021

Can you check the file through crxde whether its been replicated to publish from author or not. If it's present there then you should. be able to access the file directly from publish server.

Are you seeing this issue with dispatcher?

Avatar

Avatar
Validate 1
MVP
Umesh_Thakur
MVP

Likes

147 likes

Total Posts

157 posts

Correct Reply

53 solutions
Top badges earned
Validate 1
Applaud 25
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile

Avatar
Validate 1
MVP
Umesh_Thakur
MVP

Likes

147 likes

Total Posts

157 posts

Correct Reply

53 solutions
Top badges earned
Validate 1
Applaud 25
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile
Umesh_Thakur
MVP

25-02-2021

You can manually check in the publisher whether that video file is there or not as per error, it is not there on the publisher. so you need to check the replication queue  as @Vaibhavi  suggested.

If there is an issue in replicating the video file along with page then you can replicate is alone.

Normally what happens in almost all the sites we have dynamic media integrated so if you have something like that then you need to verify the path of the video as well because it will not be the path of /conten/dam.

As you are saying other images are appearing fine so that will not the case in your problem.

 

Hope this will help.

Umesh Thakur