Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

UI for /etc/importers/polling.html doesn't work

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 3
arturl43391132
Level 3

Likes

18 likes

Total Posts

68 posts

Correct Reply

10 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 5
View profile

Avatar
Validate 10
Level 3
arturl43391132
Level 3

Likes

18 likes

Total Posts

68 posts

Correct Reply

10 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 5
View profile
arturl43391132
Level 3

28-12-2020

Hello AEM Community,

 

We have a strange trouble with UI for /etc/importers/polling.html:

arturl43391132_0-1609158759584.png

As you can see, there is a blank screen. But importers exist under this path:

arturl43391132_2-1609158911641.png

 

So there is no possibility to manage importers, add new and so on. Do you have any ideas what the problem can be?

 

AEM 6.5.

 

Thanks.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Give Back 5
Employee
vanegi
Employee

Likes

389 likes

Total Posts

377 posts

Correct Reply

147 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 10
Give Back
Boost 50
View profile

Avatar
Give Back 5
Employee
vanegi
Employee

Likes

389 likes

Total Posts

377 posts

Correct Reply

147 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 10
Give Back
Boost 50
View profile
vanegi
Employee

31-03-2021

Hi @arturl43391132 ,

This is reproducible OOTB in 6.5.4 patch and the internal ID : CQ-4296128 is filed with product team.

 

Thanks,

Vaishali

Answers (2)

Answers (2)

Avatar

Avatar
Give Back 10
MVP
shelly-goel
MVP

Likes

183 likes

Total Posts

343 posts

Correct Reply

88 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Validate 1
Shape 1
Ignite 1
Give Back 5
View profile

Avatar
Give Back 10
MVP
shelly-goel
MVP

Likes

183 likes

Total Posts

343 posts

Correct Reply

88 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Validate 1
Shape 1
Ignite 1
Give Back 5
View profile
shelly-goel
MVP

28-12-2020

@arturl43391132 

To me it looks like a product bug as below error is seen in the console when a new config is created. It is also creating a new config as sling:folder while it should be nt:unstructured

shelly-goel_0-1609178122286.png

This issue was found in 6.3 while editing a config through UI: https://experienceleaguecommunities.adobe.com/t5/adobe-experience-manager/polling-importer-not-takin...

Having said that, while the UI has issues, it might still work, below some pointers if you'll create a custom polling importer

https://experienceleaguecommunities.adobe.com/t5/adobe-experience-manager/custom-polling-importer-on...

https://github.com/heervisscher/htl-examples/blob/master/core/src/main/java/com/adobe/examples/htl/c...

Avatar

Avatar
Ignite 1
MVP
Ankur_Khare
MVP

Likes

159 likes

Total Posts

370 posts

Correct Reply

58 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 10
Validate 1
Give Back 50
Give Back 5
View profile

Avatar
Ignite 1
MVP
Ankur_Khare
MVP

Likes

159 likes

Total Posts

370 posts

Correct Reply

58 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 10
Validate 1
Give Back 50
Give Back 5
View profile
Ankur_Khare
MVP

28-12-2020

Just tried on AEM 6.5 it works fine for me-

 

Ankur_Khare_0-1609169694241.png