Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Tag esi doesn't work after upgrade version

Avatar

Avatar
Ignite 5
Level 2
aliaksandr_hvoz
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

16 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 3
Give Back
View profile

Avatar
Ignite 5
Level 2
aliaksandr_hvoz
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

16 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 3
Give Back
View profile
aliaksandr_hvoz
Level 2

12-11-2020

Hello

Could you please help with a question?

 

There is a component with tag <esi:include src="${model.url}"> and it stopped working in the new version of AEM (6.5.6). After updating from 6.3 to 6.5.6, I began to receive an error 500. Dispatcher configuration files didn't change. Could you tell me what could be the reason?

 

model.url - valid, I'm getting URL in the component.

 

If more information is required I will add.

 

Thanks in advance.

Accepted Solutions (0)

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Ignite 1
MVP
SureshDhulipudi
MVP

Likes

163 likes

Total Posts

174 posts

Correct Reply

49 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 10
Give Back
View profile

Avatar
Ignite 1
MVP
SureshDhulipudi
MVP

Likes

163 likes

Total Posts

174 posts

Correct Reply

49 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 10
Give Back
View profile
SureshDhulipudi
MVP

12-11-2020

Did you check SDI Sling Dynamic  changes in AEM 6.3 vs AEM 6.5

 

CDN caching strategy and How your CDN ESI processor process the tag and request to AEM Server.