Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

subassets not getting activated

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 7
KiranVedantam1992
Level 7

Likes

161 likes

Total Posts

159 posts

Correct Reply

48 solutions
Top badges earned
Validate 1
Establish
Give Back 3
Give Back
Boost 50
View profile

Avatar
Validate 1
Level 7
KiranVedantam1992
Level 7

Likes

161 likes

Total Posts

159 posts

Correct Reply

48 solutions
Top badges earned
Validate 1
Establish
Give Back 3
Give Back
Boost 50
View profile
KiranVedantam1992
Level 7

17-03-2021

Sub assets that are created as a part of the "Dam update asset workflow" are not getting activated to publish.

 

Similar post with no resolution: https://experienceleaguecommunities.adobe.com/t5/adobe-experience-manager/subassets-created-as-part-...

 

I know couple of ways this can be achieved is

  • Activating the whole tree
  • Creating a package and replicating it

But I need to know how this can be done via the authoring console.

 

CC: @kautuk_sahni  @Arun_Patidar 

 

View Entire Topic

Avatar

Avatar
Validate 1
MVP
Nikhil-Kumar
MVP

Likes

240 likes

Total Posts

253 posts

Correct Reply

38 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Validate 1
MVP
Nikhil-Kumar
MVP

Likes

240 likes

Total Posts

253 posts

Correct Reply

38 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile
Nikhil-Kumar
MVP

18-03-2021

@KiranVedantam1992 - After looking at your structure, it seems you have manually created the subassets folder. DAM asset workflow only activates the Asset not the folders underneath. I guess you need to activate the subassets folder explicitly.

Thanks,
Nikhil Kumar