Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Stat file not getting created in Dispatcher cache directory

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
Naren1925
Level 2

Like

1 like

Total Posts

24 posts

Correct Reply

3 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
Affirm 3
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
Naren1925
Level 2

Like

1 like

Total Posts

24 posts

Correct Reply

3 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
Affirm 3
Affirm 1
View profile
Naren1925
Level 2

29-03-2017

Hi Team,

From today morning we are having this weird issue in production. All of a sudden on one dispatcher the stat file is not updating and after I remove the stat file, it is not generating a new one. On the other dispatcher to invalidate the cache it is taking 3-5 mins of delay. Before it was very quick. Once I activate the page, and go to dispatcher url and check it, it always used to give me the updated content immediately. Nothing has changed recently at dispatcher level. Few dispatcher conf file snippets.

 /docroot "/docroot/apache-www/aemcache"

      /statfileslevel "2"

      /allowAuthorized "0"

      /serveStaleOnError "1"

 

Log File

[Wed Mar 29 18:41:55 2017] [D] [3739(140628268660480)] Found farm LexmarkPublishFarm for www.lexmark.com

[Wed Mar 29 18:41:55 2017] [D] [3739(140628268660480)] checking [/content/iss/www-lexmark-com/Test/test3.html]

[Wed Mar 29 18:41:55 2017] [D] [3739(140628268660480)] never flushed [/docroot/apache-www/aemcache/content/iss/.stat] -> use cache [/docroot/apache-www/aemcache/content/iss/www-lexmark-com/Test/test3.html]

[Wed Mar 29 18:41:55 2017] [D] [3739(140628268660480)] cache-action for [/content/iss/www-lexmark-com/Test/test3.html]: DELIVER

[Wed Mar 29 18:41:55 2017] [D] [3739(140628268660480)] request declined

[Wed Mar 29 18:41:55 2017] [I] [3739(140628268660480)] "GET /content/iss/www-lexmark-com/Test/test3.html" - - 0ms

Any quick help would be appreciated !!

Thanks,

Narendra N

View Entire Topic

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 4
sandeepm744005
Level 4

Likes

19 likes

Total Posts

127 posts

Correct Reply

13 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
View profile

Avatar
Validate 10
Level 4
sandeepm744005
Level 4

Likes

19 likes

Total Posts

127 posts

Correct Reply

13 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
View profile
sandeepm744005
Level 4

29-03-2017

Trust you have already tried restarting the dispatcher ? Have a look into below forum for some more details -

http://help-forums.adobe.com/content/adobeforums/en/experience-manager-forum/adobe-experience-manage...