Sightly component labels are not rendering on page.(intermittent issue)

Avatar

Avatar
Boost 1
Level 1
rajum25345098
Level 1

Like

1 like

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 1
Level 1
rajum25345098
Level 1

Like

1 like

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile
rajum25345098
Level 1

13-04-2017

Hi Guys,

I am facing issue with sightly component labels. The labels are loading properly sometime, but after couple of hours they are rendered incorrectly(instead of labels only sling:key only)

my component structure is (check the screen shot)

when open a page labels are loading properly(sling:message    value of appropriate sling:key).

but after some time only sling:key    are loading.

I verified in dict.en.json in browser, in first case it is having all the keys,messages but not in the second case.

This is with AEM 6.1

Can you tell me what is the issue here?

Replies

Avatar

Avatar
Give Back 50
Employee
Feike_Visser1
Employee

Likes

247 likes

Total Posts

970 posts

Correct reply

221 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
Give Back 10
View profile

Avatar
Give Back 50
Employee
Feike_Visser1
Employee

Likes

247 likes

Total Posts

970 posts

Correct reply

221 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
Give Back 10
View profile
Feike_Visser1
Employee

14-04-2017

I assume you use @ i18n to render the labels?

Does the issue happen on both author and publish?

Avatar

Avatar
Boost 1
Level 1
rajum25345098
Level 1

Like

1 like

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 1
Level 1
rajum25345098
Level 1

Like

1 like

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile
rajum25345098
Level 1

14-04-2017

Hi Feike,

Sine this is intermittent issue, i can do demo/add a recording.(i will add if i get)

But i will add screen shot of the issue , so that you will get clear picture of the issue.

 

Thanks,

raju.

Avatar

Avatar
Give Back 50
Employee
Feike_Visser1
Employee

Likes

247 likes

Total Posts

970 posts

Correct reply

221 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
Give Back 10
View profile

Avatar
Give Back 50
Employee
Feike_Visser1
Employee

Likes

247 likes

Total Posts

970 posts

Correct reply

221 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
Give Back 10
View profile
Feike_Visser1
Employee

14-04-2017

Anyway you can create a sample that demonstrate this issue?

Avatar

Avatar
Boost 1
Level 1
rajum25345098
Level 1

Like

1 like

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 1
Level 1
rajum25345098
Level 1

Like

1 like

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile
rajum25345098
Level 1

14-04-2017

Hi, can you check the below image so that you can understand actual issue.

Update- this issue is only in Stage server.

 

Any Idea, how to resolve this?