Servlet not fetching data on Dispatcher

Avatar

Avatar

Himanshu_Singhal

MVP

Avatar

Himanshu_Singhal

MVP

Himanshu_Singhal
MVP

07-06-2018

Hi,

I've a servlet and inside GET method it runs a query and fetch data from ACS commons generic list page which I've created. Servlet works fine on author & publish instance but on dispatcher, it's not able fetch data.

Now, on dispatcher I've allowed servlet path and also checked the re-write rule in case it over changing the servlet path but all has been taken care. On the page, in network tab I could see the servlet is being executed with 200 status code but in response, it provides empty JSON response while if I run on author/publish, it provides proper result.

AEM version - 6.2

What could be the possible reason?

Regards,

Himanshu

Replies

Avatar

Avatar

kautuk_sahni

Community Manager

Total Posts

5.8K

Likes

1.0K

Correct Reply

1.1K

Avatar

kautuk_sahni

Community Manager

Total Posts

5.8K

Likes

1.0K

Correct Reply

1.1K
kautuk_sahni
Community Manager

21-06-2018

Joerg Hoh any help here?

Avatar

Avatar

Jörg_Hoh

Employee

Total Posts

3.0K

Likes

991

Correct Reply

1.0K

Avatar

Jörg_Hoh

Employee

Total Posts

3.0K

Likes

991

Correct Reply

1.0K
Jörg_Hoh
Employee

21-06-2018

Hi,

so if you request your servlet directly from AEM, it provides proper results, but if you request it via dispatcher, it returns an empty body? Can you please set dispatcher logging to TRACE and see what happens with that request on a dispatcher level?

Jörg