Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

RTE - Paragraph plugin is not working

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
rajkumar_r_vin4
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

7 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
rajkumar_r_vin4
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

7 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile
rajkumar_r_vin4
Level 1

26-11-2018

Hi There,

In RTE, after created the bulletin list I can't access the paragraph plugin. How to solve this issue?

RTE-Para.png

Thanks!

Replies

Avatar

Avatar
Coach
MVP
Arun_Patidar
MVP

Likes

1,260 likes

Total Posts

3,139 posts

Correct Reply

886 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Ignite 10
Give Back 700
Boost 1000
View profile

Avatar
Coach
MVP
Arun_Patidar
MVP

Likes

1,260 likes

Total Posts

3,139 posts

Correct Reply

886 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Ignite 10
Give Back 700
Boost 1000
View profile
Arun_Patidar
MVP

26-11-2018

Hi,

Which version are you using, I tested same in AEM 6.3. For me its working fine.

Screenshot 2018-11-26 at 7.44.13 PM.png

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
rajkumar_r_vin4
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

7 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
rajkumar_r_vin4
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

7 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile
rajkumar_r_vin4
Level 1

26-11-2018

Hi Arun Patidar,

I am using AEM 6.4.

Thanks!

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
vipins5188
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

41 posts

Correct Reply

7 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
vipins5188
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

41 posts

Correct Reply

7 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
View profile
vipins5188
Level 2

26-11-2018

Hi Rajkumar,

It should work fine just tested in 6.4, working fine.

Thanks

Avatar

Avatar
Coach
MVP
Arun_Patidar
MVP

Likes

1,260 likes

Total Posts

3,139 posts

Correct Reply

886 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Ignite 10
Give Back 700
Boost 1000
View profile

Avatar
Coach
MVP
Arun_Patidar
MVP

Likes

1,260 likes

Total Posts

3,139 posts

Correct Reply

886 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Ignite 10
Give Back 700
Boost 1000
View profile
Arun_Patidar
MVP

26-11-2018

Yeah, It is working fine in AEM 6.4 Vanilla instance.

Screenshot 2018-11-26 at 8.14.19 PM.png

Avatar

Avatar
Validate 25
MVP
Ratna_Kumar
MVP

Likes

158 likes

Total Posts

755 posts

Correct Reply

134 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give Back 50
Give Back 5
View profile

Avatar
Validate 25
MVP
Ratna_Kumar
MVP

Likes

158 likes

Total Posts

755 posts

Correct Reply

134 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give Back 50
Give Back 5
View profile
Ratna_Kumar
MVP

26-11-2018

Hi Rajkumar,

Yes, I too tested..It is working fine. There is no issues.

Also, you check the HELPX article link: Configuring Experience Manager Rich Text Editor Plugins in a Touch UI Component Dialog

1. Try to install fresh AEM instance

2. Install the package as described in the article.

Hope this helps!

Thanks,

Ratna Kumar.

Avatar

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,406 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct Reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,406 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct Reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile
smacdonald2008
Level 10

26-11-2018

Test on fresh instance - it works. Something is wrong in your environment. Are you seeing any browser error messages.

Avatar

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,406 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct Reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,406 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct Reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile
smacdonald2008
Level 10

26-11-2018

I am seeing no issue either...

RTE_Char1.png

Avatar

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,406 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct Reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,406 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct Reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile
smacdonald2008
Level 10

26-11-2018

If you have issues - try putting your heading then go back and put in the list. See if that helps.