Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Responsive Emulator Devices List is Empty

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
jason-riis
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
jason-riis
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
jason-riis
Level 1

15-10-2015

I have been attempting to get the responsive simulator working.

 

I am running 5.6, and I can see it working just fine when I go to geometrixx-media and switch to Preview mode to get the devices dropdown list and switch between them.

 

On my site, I have created the sling:OsgiConfig, setup the cq:deviceGroups and included the simulator.jsp, all as instructed on the documentation (http://dev.day.com/docs/en/cq/5-6/developing/mobile/responsive.html).

 

No matter what I do, all I'm able to get is the Devices and Rotate buttons to show visible, but Devices does not have any items within its menu.

 

I saw a prior discussion on this but the recommended fix (if we can call it that since the original poster never commented on his status) did not have any affect on my instance.

 

Any help is appreciated.

 

Thanks!

View Entire Topic

Avatar

Avatar
Boost 3
Level 2
Anthony_R
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

26 posts

Correct Reply

10 solutions
Top badges earned
Boost 3
Boost 1
Affirm 5
Affirm 3
Affirm 10
View profile

Avatar
Boost 3
Level 2
Anthony_R
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

26 posts

Correct Reply

10 solutions
Top badges earned
Boost 3
Boost 1
Affirm 5
Affirm 3
Affirm 10
View profile
Anthony_R
Level 2

15-10-2015

Well that is a little more odd then.  If you are seeing emulators defined in the JSON for the same page you are trying to preview then those emulators should be showing up under the Devices button.

It doesn't feel like there is a bug yet but you could open up a web inspector in your browser to see if any Javascript errors are occurring when entering Preview mode.  You could also check the network inspector to verify the pageInfo.json that is requested for the page in question definitely contains the list of emulators.