Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Project bundles does not start after couple of builds on local AEM instance

Avatar

Avatar
Boost 1
Level 1
hptarora
Level 1

Like

1 like

Total Posts

18 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
Validate 1
View profile

Avatar
Boost 1
Level 1
hptarora
Level 1

Like

1 like

Total Posts

18 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
Validate 1
View profile
hptarora
Level 1

28-04-2021

Hi,

 

I have AEM 6.5 local instance. After couple of builds, it stops loading pages in edit mode and after checking bundles I found that project bundle not started and has couple service showing in red.

Sometimes restarting the local AEM instance solves the problem but sometime it just get stuck and I have to re setup local instance.

 

Any help on why it happens and how to solve it.

 

Thanks

View Entire Topic

Avatar

Avatar
Give Back 100
Level 10
asutosh_jena
Level 10

Likes

551 likes

Total Posts

663 posts

Correct Reply

191 solutions
Top badges earned
Give Back 100
Boost 500
Affirm 100
Ignite 1
Establish
View profile

Avatar
Give Back 100
Level 10
asutosh_jena
Level 10

Likes

551 likes

Total Posts

663 posts

Correct Reply

191 solutions
Top badges earned
Give Back 100
Boost 500
Affirm 100
Ignite 1
Establish
View profile
asutosh_jena
Level 10

29-04-2021

Hi @hptarora 

 

Are you running AEM 6.5 on JDK 11? Or this is on JDK 8?

 

If it's on JDK 11

Please update the below line in sling.properties file:

from sling.bootdelegation.sun=sun.*,com.sun.*

to sling.bootdelegation.sun=sun.*,com.sun.*,jdk.internal.reflect,jdk.internal.reflect.*

 

Thanks!