Private DNS behind Palo Alto is not resolving Name Servers

Avatar

Avatar
Level 1
navyasriraj
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
navyasriraj
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct reply

0 solutions
View profile
navyasriraj
Level 1

26-11-2020

We are using private DNS zones for our internal sites. We are connected to the cloud by site to site vpn on palo alto and until recently our private domains have stopped resolving and name servers are not finding their way. Using dig command I am able to cache some of the addresses on palo alto but they get deleted right away but not all so for now I have added static entries for DNS proxy but the issue is that anything behind a load balancer or with wild card is not working. Is there a work around to this as this seems to be a bug of palo alto?

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Give Back
Level 4
Jineet_Vora
Level 4

Likes

42 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

22 solutions
Top badges earned
Give Back
Ignite 1
Boost 5
Boost 3
Boost 25
View profile

Avatar
Give Back
Level 4
Jineet_Vora
Level 4

Likes

42 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

22 solutions
Top badges earned
Give Back
Ignite 1
Boost 5
Boost 3
Boost 25
View profile
Jineet_Vora
Level 4

26-11-2020

Hi @navyasriraj,

This doesn't look like AEM related issue but something related to network and connectivity. Please consider reaching to your internal network team.

Answers (0)