Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Parsys Missing

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 3
shaheenas113483
Level 3

Likes

9 likes

Total Posts

57 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile

Avatar
Validate 1
Level 3
shaheenas113483
Level 3

Likes

9 likes

Total Posts

57 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile
shaheenas113483
Level 3

30-07-2019

I added the line: <cq:include path="par" resourceType="foundation/components/parsys"/> to my jsp page, but the parsys is still not seen in the page. I am not sure what might be the issue.

Replies

Avatar

Avatar
Coach
MVP
Arun_Patidar
MVP

Likes

1,260 likes

Total Posts

3,149 posts

Correct Reply

886 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Ignite 10
Give Back 700
Boost 1000
View profile

Avatar
Coach
MVP
Arun_Patidar
MVP

Likes

1,260 likes

Total Posts

3,149 posts

Correct Reply

886 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Ignite 10
Give Back 700
Boost 1000
View profile
Arun_Patidar
MVP

30-07-2019

Hi,

Can you please try with  initi.jsp, make sure you added init.jsp in head section.

JSP

<cq:include path="par" resourceType="/libs/foundation/components/parsys"/>

<cq:include script="/libs/wcm/core/components/init/init.jsp"/>

Sigtly

<div data-sly-resource=”${‘content’ @ resourceType=’libs/wcm/foundation/components/parsys’}”></div>

<sly data-sly-include="/libs/wcm/core/components/init/init.jsp" data-sly-unwrap/>

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 3
shaheenas113483
Level 3

Likes

9 likes

Total Posts

57 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile

Avatar
Validate 1
Level 3
shaheenas113483
Level 3

Likes

9 likes

Total Posts

57 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile
shaheenas113483
Level 3

30-07-2019

The same piece of code has been deployed to another instance (6.3), where parsys works fine. 2 newly created instances within the same packages are having parsys issues (6.3 and 6.5 instances). So is it some configuration issue or some api/file import issue?

Avatar

Avatar
Coach
MVP
Arun_Patidar
MVP

Likes

1,260 likes

Total Posts

3,149 posts

Correct Reply

886 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Ignite 10
Give Back 700
Boost 1000
View profile

Avatar
Coach
MVP
Arun_Patidar
MVP

Likes

1,260 likes

Total Posts

3,149 posts

Correct Reply

886 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Ignite 10
Give Back 700
Boost 1000
View profile
Arun_Patidar
MVP

30-07-2019

Hi,

It looks like api/file issue. Could you please check logs to get more details?

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 3
shaheenas113483
Level 3

Likes

9 likes

Total Posts

57 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile

Avatar
Validate 1
Level 3
shaheenas113483
Level 3

Likes

9 likes

Total Posts

57 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile
shaheenas113483
Level 3

08-08-2019

There is no error related to it. Is it because of the upgrade that the parsys is missing, because I haven't uploaded a much needed file which is related to the upgrade for the parsys to appear?