Navigation Panel misisng in local setup

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
akank_23
Level 1

Like

1 like

Total Posts

24 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
akank_23
Level 1

Like

1 like

Total Posts

24 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
akank_23
Level 1

06-07-2021

Hi All,

 

I have installed aem6.5 on my local machine.

On opening the author instances navigation panel is missing only TOOL bar is present.

 

Any pointers.

Accepted Solutions (0)

Answers (3)

Answers (3)

Avatar

Avatar
Springboard
MVP
Shashi_Mulugu
MVP

Likes

232 likes

Total Posts

294 posts

Correct reply

67 solutions
Top badges earned
Springboard
Bedrock
Validate 1
Applaud 100
Establish
View profile

Avatar
Springboard
MVP
Shashi_Mulugu
MVP

Likes

232 likes

Total Posts

294 posts

Correct reply

67 solutions
Top badges earned
Springboard
Bedrock
Validate 1
Applaud 100
Establish
View profile
Shashi_Mulugu
MVP

07-07-2021

@akank_23  As you are saying it as Local, is it every time you spin a new local instance? Have you tried to start new local instance with different port?

Avatar

Avatar
Applaud 25
Level 10
asutosh_jena
Level 10

Likes

593 likes

Total Posts

705 posts

Correct reply

206 solutions
Top badges earned
Applaud 25
Give Back 100
Boost 500
Affirm 100
Ignite 1
View profile

Avatar
Applaud 25
Level 10
asutosh_jena
Level 10

Likes

593 likes

Total Posts

705 posts

Correct reply

206 solutions
Top badges earned
Applaud 25
Give Back 100
Boost 500
Affirm 100
Ignite 1
View profile
asutosh_jena
Level 10

06-07-2021

Hi @akank_23 

 

Which service pack is installed on AEM 6.5?

Do you see this issue on all browsers or any specifc browser? Are there any console errors you see when you try to load the start.html page?

Was this issue reproducible on a fresh vanila 6.5 instance or this happened after installing any specific code or content package?

 

Please provide screenshot with more details on the issue and we can find out a way to debug.

 

Thanks!

Avatar

Avatar
Establish
MVP
BrianKasingli
MVP

Likes

644 likes

Total Posts

606 posts

Correct reply

239 solutions
Top badges earned
Establish
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 10
View profile

Avatar
Establish
MVP
BrianKasingli
MVP

Likes

644 likes

Total Posts

606 posts

Correct reply

239 solutions
Top badges earned
Establish
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 10
View profile
BrianKasingli
MVP

06-07-2021

@akank_23,

Can you share a screenshot, please?
Can you also share your error log files as well, please?