javascrpit error after upgrading from 6.5.4 to 65.5

vikask39540264

13-08-2020

I am trying to navigate from folderA to folderB in my localhost .

Example

http://localhost:4502/assets.html/content/dam/FolderA   ---  I am able to open this.

http://localhost:4502/assets.html/content/dam/FolderA/FolderB  --This is throwing error.

 

 It is throwing below error in console 

 

foundation.f1fa4c402838b653275ca3e339601abd.js:14738 Uncaught TypeError: collectionEl.resetLayout is not a function
at f (foundation.f1fa4c402838b653275ca3e339601abd.js:14738)
at handlePagination (foundation.f1fa4c402838b653275ca3e339601abd.js:14788)
at Object.doLayout (foundation.f1fa4c402838b653275ca3e339601abd.js:15171)
at Object.layout (foundation.f1fa4c402838b653275ca3e339601abd.js:8572)
at HTMLTableElement.<anonymous> (foundation.f1fa4c402838b653275ca3e339601abd.js:8621)
at Function.each (jquery.0811b5e7037ada110b591bbd86240386.js:371)
at jQuery.fn.init.each (jquery.0811b5e7037ada110b591bbd86240386.js:137)
at HTMLDocument.<anonymous> (foundation.f1fa4c402838b653275ca3e339601abd.js:8620)
at HTMLDocument.dispatch (jquery.0811b5e7037ada110b591bbd86240386.js:5227)
at HTMLDocument.elemData.handle (jquery.0811b5e7037ada110b591bbd86240386.js:4879)

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

ChitraMadan

MVP

13-08-2020

Hi @vikask39540264 ,

 

This looks strange, if you are able to open 1 folder, then why not another. Can you please try below:

 

  • Try to rebuild clientlibs and check again http://localhost:4502/libs/granite/ui/content/dumplibs.rebuild.html
  • Try to replicate the same scenario in OOTB we retail site to see if it is working fine there
  • If it works fine in OOTB site, then check if you have done any customisations which might have broken with the update
  • It is not clear from your excerpt whether this is ERROR or INFO/WARN, please check that and what is the user behaviour you see, on trying to open the folder?

Answers (2)

Answers (2)

Varun_Shakya

MVP

13-08-2020

this  might be happening because one of your folder got corrupted.

  • Check folderA as well, Try uploading any asset in folderA and see if that is working.
  • Compare the properties in crxde for both folder.
  • check the naming conventions. try giving another name to folderB.

Nikhil-Kumar

MVP

15-08-2020

Hey,

Just to verify: Can you try restarting your AEM Instance and check if it's working. 

If above case happens then we need to have latest ACS commons installed after the upgrade.

I migrated from 6.4.3 to 6.5.3 I face the similar issue. I went and checked for the project bundle and the ACS commons package.
Not sure though, it's the same case here.