Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

Issue in opening dialog pop in content fragment

Avatar

Level 2

Hi All,

I have a dialog pop up in content fragment. When I click the dialog pop up icon I can see below error in console in chrome dev tool.

1564983_pastedImage_0.png

9 Replies

Avatar

Level 10

Can you please provide all steps you did to see if this issue is reproducable.

Avatar

Level 2

Hi,

I just created a fragment from my model.

Its opening dialog on clicking og tick mark in text box.

Its working fine in other environment but in stage env its not opening. We dont have any custom code for fragment form so we are using everything out of box.

foundation.js:3684 Uncaught TypeError: Cannot read property 'attach' of undefined

    at HTMLElement.Prototype._showPicker (foundation.js:3684)

    at foundation.js:3655

    at jquery.js:3411

    at fire (jquery.js:3232)

    at Object.fireWith [as resolveWith] (jquery.js:3362)

    at jquery.js:3418

    at fire (jquery.js:3232)

    at Object.fireWith [as resolveWith] (jquery.js:3362)

    at deferred.(anonymous function) (https://author-bristolmyerssquibb-aem64-stg.adobecqms.net/etc.clientlibs/clientlibs/granite/jquery.j...)

    at fire (jquery.js:3232)

Prototype._showPicker @ foundation.js:3684

(anonymous) @ foundation.js:3655

(anonymous) @ jquery.js:3411

fire @ jquery.js:3232

fireWith @ jquery.js:3362

(anonymous) @ jquery.js:3418

fire @ jquery.js:3232

fireWith @ jquery.js:3362

deferred.(anonymous function) @ jquery.js:3461

fire @ jquery.js:3232

add @ jquery.js:3291

(anonymous) @ jquery.js:3415

fire @ jquery.js:3232

fireWith @ jquery.js:3362

done @ jquery.js:9840

callback @ jquery.js:10311

XMLHttpRequest.send (async)

XMLHttpRequest.send @ granite.js:269

send @ jquery.js:10254

ajax @ jquery.js:9738

resolveElement @ foundation.js:2968

Prototype._loadAndShowPicker @ foundation.js:3651

Prototype._togglePicker @ foundation.js:3676

(anonymous) @ foundation.js:3094

Please let me know if you need any further details.

Thanks

Avatar

Employee Advisor

Maybe you should fix the 404 first, and then the JS error is gone as well (just guessing).

Jörg

Avatar

Level 10

Can you share the AEM version with Service pack you are using?

AFAIK,  I haven't seen any issue with CF setup in 6.3

Also, here is the recording for the similar session, https://helpx.adobe.com/experience-manager/kt/eseminars/ask-the-expert/aem-content-services.html

Avatar

Level 1

We have an AEM 6.4.1 and we are facing the same issue:

1585734_pastedImage_0.png

Any clues to a probable fix for this one ?

Thanks,

Hemant

Avatar

Level 2

Hey Did you find any solution for this. We are also facing the same issue.

CC smacdonald2008

Avatar

Level 2

Hi All,

In case if anybody is checking for the fix for this. Please update the "Source VM" and "Target VM" configs in "Apache Sling Java Script Handler" configuration to auto.

Thanks,

Pradeep