Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

getting org.apache.sling.models.annotations,version=[1.5,2) -- Cannot be resolved while installing osgi bundle in aem 6.3

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
nehacms-0r3f0r
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

36 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
nehacms-0r3f0r
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

36 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Affirm 1
View profile
nehacms-0r3f0r
Level 2

28-06-2017

Hi,

While following helpx article:

Developing your first Experience Manager 6.3 Components

after importing the package into aem 6.3 instance. Getting below error in the OSGI Bundle.

getting org.apache.sling.models.annotations,version=[1.5,2) -- Cannot be resolved

Attaching the screenshot as well.

1239511_pastedImage_2.png

Does aem needs some other version than what is available in pom.xml. Pom.xml has below dependency being used:

<dependency>

                <groupId>biz.aQute.bnd</groupId>

                <artifactId>annotation</artifactId>

                <version>2.4.0</version>

                <scope>provided</scope>

            </dependency>

Thanks,

Neha

View Entire Topic

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
nehacms-0r3f0r
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

36 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
nehacms-0r3f0r
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

36 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Affirm 1
View profile
nehacms-0r3f0r
Level 2

30-06-2017

Thanks all for update.

Issue got resolved by updating dependency for:

<dependency>

            <groupId>org.apache.sling</groupId>

            <artifactId>org.apache.sling.models.api</artifactId>

            <version>1.3.2</version>

        </dependency>

in pom.xml. Earlier I had placed version 1.3.4 which was causing issue.