Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Error uploading package with Package Manager

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 2
FernandoUchiyam
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

39 posts

Correct Reply

5 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
View profile

Avatar
Validate 10
Level 2
FernandoUchiyam
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

39 posts

Correct Reply

5 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
View profile
FernandoUchiyam
Level 2

04-12-2018

Hi everyone,

I am trying to upload a basic package to stage environment (with Package Manage). It is a simple 1.5MB content package.

When I click the button to upload, an animation of a loading icon stays forever in the screen.

If I check the Chrome Dev Tools, it says the following in the console:

"Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error)"

"Uncaught SyntaxError: Unexpected token <

    at doDecode (ext-all-debug.js:11527)

    at Object.decode (ext-all-debug.js:11649)

    at Ext.form.Action.Submit.handleResponse (ext-all-debug.js:59055)

    at Ext.form.Action.Submit.processResponse (ext-all-debug.js:58876)

    at Ext.form.Action.Submit.success (ext-all-debug.js:59024)

    at runCallback (ext-all-debug.js:8652)

    at Ext.data.Connection.cb (ext-all-debug.js:8656)

    at HTMLIFrameElement.h (ext-all-debug.js:2463)"

Anyone has seen this before?

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 2
FernandoUchiyam
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

39 posts

Correct Reply

5 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
View profile

Avatar
Validate 10
Level 2
FernandoUchiyam
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

39 posts

Correct Reply

5 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
View profile
FernandoUchiyam
Level 2

05-12-2018

Hi guys,

I found a workaround for this. It seems there is something wrong with the zip file.

If I unpack the zip file download from Package Manager, and if I pack it again, it works fine.

I used Linux Ubuntu 16.04 default zip/unzip file operations available from `Files` app for that.

I will mark this  thread as solved because I could find a workaround, but I think there is a bug here.

Answers (3)

Answers (3)

Avatar

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,408 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct Reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,408 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct Reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile
smacdonald2008
Level 10

05-12-2018

thank you for posting this info.

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 2
FernandoUchiyam
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

39 posts

Correct Reply

5 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
View profile

Avatar
Validate 10
Level 2
FernandoUchiyam
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

39 posts

Correct Reply

5 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
View profile
FernandoUchiyam
Level 2

05-12-2018

Hi, I have tested it here, with the followings results:

a) Build and download from localhost: upload to locahost (ok), to stage (FAIL), to preprod (FAIL);

b) Build and download from stage: upload to localhost (ok), to stage (ok), to preprod (ok);

c) Build and download from preprod: upload to localhost (ok), to stage (FAIL), to preprod (FAIL);

Preprod is strange, it fails to install even to itself.

The content of the package is very simple. It has only one filter: /content/mycompany/en-US. We want just to synchronize stage64 with the last changes that have been authored.

Localhost and preprod have the most recent changes. Observing the results, my guess is  a content that may have been introduced lately could be causing the error.

Avatar

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,408 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct Reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,408 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct Reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile
smacdonald2008
Level 10

04-12-2018

See if you can upload to a DEV instance. That will tell us if issue is with package or instance. This message could mean there is an issue with the package.