Replies

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 2
Stanleyor
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

36 posts

Correct reply

3 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 10
Level 2
Stanleyor
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

36 posts

Correct reply

3 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
Stanleyor
Level 2

08-12-2016

I've removed obsolete bundles

com.squeakysand.sling - squeakysand-sling-taglibcom.squeakysand.sling.squeakysand-sling-taglib com.squeakysand.jsp - squeakysand-jsp-taglibcom.squeakysand.jsp.squeakysand-jsp-taglib com.squeakysand.jcr - squeakysand-jcr-taglibcom.squeakysand.jcr.squeakysand-jcr-taglib com.cqblueprints.taglib - cqblueprints-taglibcom.cqblueprints.taglib.cqblueprints-taglib

and this has fixed my problem

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 2
Stanleyor
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

36 posts

Correct reply

3 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 10
Level 2
Stanleyor
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

36 posts

Correct reply

3 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
Stanleyor
Level 2

05-05-2017

Removing of the com.cqblueprints.taglib bundle has fixed the issue

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
nvssr90
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

22 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 5
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
nvssr90
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

22 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 5
View profile
nvssr90
Level 2

07-07-2017

I am getting same issue when migrating from AEM 6.1 to AEM 6.3. We did an inplace upgrade. How do I find obsolete bundles in my instance. I dont have above bundles mentioned by Stanleyor.

Any thoughts what I need to check?

Thanks in advance!

Avatar

Avatar
Boost 3
Level 1
arunjoshh
Level 1

Likes

3 likes

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 3
Level 1
arunjoshh
Level 1

Likes

3 likes

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 3
Boost 1
View profile
arunjoshh
Level 1

20-07-2017

We are upgrading from 6.1 to 6.3, I'm getting the same issue.

Any thoughts to fix this issue ?

Thanks

Arun

Avatar

Avatar
Boost 3
Level 1
chanchalesj6077
Level 1

Likes

3 likes

Total Posts

6 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 3
Level 1
chanchalesj6077
Level 1

Likes

3 likes

Total Posts

6 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 3
Boost 1
View profile
chanchalesj6077
Level 1

22-08-2017

Same problem I am facing with AEM 6.3 , any clue?

I have used tld generator maven plugin in my project. it successfully generating the tld file in jar file but not able to access the .tag file.

Avatar

Avatar
Boost 3
Level 1
arunjoshh
Level 1

Likes

3 likes

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 3
Level 1
arunjoshh
Level 1

Likes

3 likes

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 3
Boost 1
View profile
arunjoshh
Level 1

22-08-2017

The issue was fixed in https://issues.apache.org/jira/browse/SLING-7044

Summary of the issue :

If a taglib in a bundle references a tag implemented as a script (located in /META-INF/tags) this script is not found as it is not searched within the bundle containing the tld - it's rather used as a resource on the classpath.

Please contact Adobe to get the patch fix for this issue.

Thanks

Arun

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
jamiec4451712
Level 2

Likes

16 likes

Total Posts

20 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Give Back 3
Give Back
Boost 5
Boost 3
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
jamiec4451712
Level 2

Likes

16 likes

Total Posts

20 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Give Back 3
Give Back
Boost 5
Boost 3
View profile
jamiec4451712
Level 2

26-10-2017

I'm having the exact same issue as the other folks on this issue. arunjoshh​ are you able to confirm that Adobe has a patch available?

Avatar

Avatar
Boost 3
Level 1
arunjoshh
Level 1

Likes

3 likes

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 3
Level 1
arunjoshh
Level 1

Likes

3 likes

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 3
Boost 1
View profile
arunjoshh
Level 1

26-10-2017

The issue was fixed in https://issues.apache.org/jira/browse/SLING-7044

This fix will be included in AEM 6.3.1.1, you can contact Adobe to get the pacth for this issue.

Thanks

Arun