Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Dynamic templates editing issue in AEM 6.4.5

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
kiranv40650953
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

32 posts

Correct Reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
kiranv40650953
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

32 posts

Correct Reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile
kiranv40650953
Level 2

26-07-2019

Hi Team,

Anyone faced dynamic templates editing issue in AEM 6.4.5.

Please go to below path and edit the content page template.

http://localhose:4502/libs/wcm/core/content/sites/templates.html/conf/we-retail

I am getting blank page.It is working fine in AEM 6.4.4.

When i have upgraded to AEM 6.4.5 facing this issue.

Please help me to resolve this issue.

Thanks,

Kiran

Replies

Avatar

Avatar
Contributor
Employee
hamidk92094312
Employee

Likes

102 likes

Total Posts

240 posts

Correct Reply

38 solutions
Top badges earned
Contributor
Shape 1
Ignite 1
Give Back 50
Give Back 5
View profile

Avatar
Contributor
Employee
hamidk92094312
Employee

Likes

102 likes

Total Posts

240 posts

Correct Reply

38 solutions
Top badges earned
Contributor
Shape 1
Ignite 1
Give Back 50
Give Back 5
View profile
hamidk92094312
Employee

26-07-2019

Can you share relevant log ? e.g. from browser debug tool or AEM "error.log" ?

Avatar

Avatar
Coach
Employee
jbrar
Employee

Likes

380 likes

Total Posts

868 posts

Correct Reply

283 solutions
Top badges earned
Coach
Establish
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Coach
Employee
jbrar
Employee

Likes

380 likes

Total Posts

868 posts

Correct Reply

283 solutions
Top badges earned
Coach
Establish
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
View profile
jbrar
Employee

26-07-2019

I am able to edit the template on my local 6.4.5 instance. Also noticed the localhost is spelled as localhose? Can you check if that is causing the issue?

Avatar

Avatar
Give Back 5
Level 4
joeb21688728
Level 4

Likes

33 likes

Total Posts

60 posts

Correct Reply

8 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
Give Back 10
Give Back
View profile

Avatar
Give Back 5
Level 4
joeb21688728
Level 4

Likes

33 likes

Total Posts

60 posts

Correct Reply

8 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
Give Back 10
Give Back
View profile
joeb21688728
Level 4

26-07-2019

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
kiranv40650953
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

32 posts

Correct Reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
kiranv40650953
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

32 posts

Correct Reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile
kiranv40650953
Level 2

29-07-2019

Hi Hamidk,

Below are the logs for the issue,

1801793_pastedImage_0.png

1801794_pastedImage_1.png

Note: JaiDeep and Joeb localhost it typo. Sorry for that.

Thanks,

Kiran

Avatar

Avatar
Establish
Community Manager
kautuk_sahni
Community Manager

Likes

1,129 likes

Total Posts

6,140 posts

Correct Reply

1,144 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Originator
Contributor 2
Contributor
View profile

Avatar
Establish
Community Manager
kautuk_sahni
Community Manager

Likes

1,129 likes

Total Posts

6,140 posts

Correct Reply

1,144 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Originator
Contributor 2
Contributor
View profile
kautuk_sahni
Community Manager

26-08-2019

Check the Error.log.

Avatar

Avatar
Contributor
Employee
hamidk92094312
Employee

Likes

102 likes

Total Posts

240 posts

Correct Reply

38 solutions
Top badges earned
Contributor
Shape 1
Ignite 1
Give Back 50
Give Back 5
View profile

Avatar
Contributor
Employee
hamidk92094312
Employee

Likes

102 likes

Total Posts

240 posts

Correct Reply

38 solutions
Top badges earned
Contributor
Shape 1
Ignite 1
Give Back 50
Give Back 5
View profile
hamidk92094312
Employee

26-08-2019

You are getting a 404 meaning the server is not able to find a resource matching the request URL. Is this a vanilla AEM instance ? Any customization ? Can you check the instance "error.log" and verify what error you get there ?

BTW, this is working for me just fine.

template.png