Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Disptacher Configuration

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
Sean-McK
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

50 posts

Correct Reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
Sean-McK
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

50 posts

Correct Reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile
Sean-McK
Level 2

14-05-2020

Hey All,

 

So I am trying to find the issue with Dispatcher. So I have a site that works just fine in publisher (http://publisherurl/category.8.html) works just fine, but when I try to access it through disptacher (http://www.website.com/category.8.html) returns 404 from dispatcher, never makes it to publisher.

 

Any suggestions?

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Establish
Community Manager
kautuk_sahni
Community Manager

Likes

1,159 likes

Total Posts

6,260 posts

Correct Reply

1,144 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Originator
Contributor 2
Contributor
View profile

Avatar
Establish
Community Manager
kautuk_sahni
Community Manager

Likes

1,159 likes

Total Posts

6,260 posts

Correct Reply

1,144 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Originator
Contributor 2
Contributor
View profile
kautuk_sahni
Community Manager

27-05-2020

Answer by: @Singaiah_Chintalapudi 

Answer by: @noksc

This is generic question and can't answer without additional info. Look at the dispatcher logs (change the DispatcherLogLevel to 3 to enable debug logs). It would give you more info.

 

Look at the VHOST configs, and farm file especially the /virtualhosts and the /renders configs. The server alias/names you define in vhost should match with the /virtualhosts in the farm file unless you are allowing all.

 

These are selectors. You might be allowing certain selectors and blocking the rest. Check your dispatcher config and make sure you are not blocking them.

This is generic question and can't answer without additional info. Look at the dispatcher logs (change the DispatcherLogLevel to 3 to enable debug logs). It would give you more info.

 

Look at the VHOST configs, and farm file especially the /virtualhosts and the /renders configs. The server alias/names you define in vhost should match with the /virtualhosts in the farm file unless you are allowing all.

 

These are selectors. You might be allowing certain selectors and blocking the rest. Check your dispatcher config and make sure you are not blocking them.

Answers (0)