Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Dispatcher to AEM POST calls not working

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
NareshBabu
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

7 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
NareshBabu
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

7 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
NareshBabu
Level 1

11-03-2021

Hi Team,

 

Our POST calls are not working as expected when the call goes through the dispatcher where in its working fine when the hit is made directly to publish. However when the hit comes through the dispatcher it reaches the publish instance and returned in 0ms without processing. Cannot find the root cause.

 

11/Mar/2021:10:38:17 +0300 [54339] -> POST /ab/myservlet HTTP/1.1
11/Mar/2021:10:38:17 +0300 [54339] <- 200 - 0ms

 

View Entire Topic

Avatar

Avatar
Validate 1
MVP
Nikhil-Kumar
MVP

Likes

240 likes

Total Posts

253 posts

Correct Reply

38 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Validate 1
MVP
Nikhil-Kumar
MVP

Likes

240 likes

Total Posts

253 posts

Correct Reply

38 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile
Nikhil-Kumar
MVP

18-03-2021

@NareshBabu - Update your filters in Dispatcher for the POST call.