Design Importer - Replication

Avatar

Avatar
Validate 25
Level 3
Jai1122
Level 3

Likes

21 likes

Total Posts

127 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
View profile

Avatar
Validate 25
Level 3
Jai1122
Level 3

Likes

21 likes

Total Posts

127 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
View profile
Jai1122
Level 3

16-03-2017

Hi Experts,

  We are using design importer for one of our landing pages. Whenever author imports a zip file the page gets painted with contents of zip file which is as expected.

It also creates the script files under /etc/designs.

 The challenge is when author activates the page the contents of /etc/designs is not getting replicated. This means every time author wants to replicate a landing page created through design importer then he has to activate the /etc/designs separately which is not advisable.

Is my understanding correct?

If yes, Is there any workaround to activate the /etc/designs as well?

Regards,

Jai.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Establish
Community Manager
kautuk_sahni
Community Manager

Likes

1,205 likes

Total Posts

6,410 posts

Correct reply

1,147 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Originator
Contributor 2
Contributor
View profile

Avatar
Establish
Community Manager
kautuk_sahni
Community Manager

Likes

1,205 likes

Total Posts

6,410 posts

Correct reply

1,147 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Originator
Contributor 2
Contributor
View profile
kautuk_sahni
Community Manager

16-03-2017

It is the bug. Please reach-out to daycare for further support.

I have also mentioned this to engg team.

~kautuk

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Boost 1
Level 2
deepakaitha
Level 2

Likes

2 likes

Total Posts

8 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 1
Level 2
deepakaitha
Level 2

Likes

2 likes

Total Posts

8 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile
deepakaitha
Level 2

12-12-2018

We are using AEM 6.3 Sp2 and did not face this issue. I guess the bug is corrected in some release. However, when I deactivate the page imported through design importer the page itself is removed from publish but the clientlibs were not removed.