Dam Asset reference is not working when selcting folder

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
prince233
Level 1

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
prince233
Level 1

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile
prince233
Level 1

17-04-2020

Hi Team

Currently we are in AEM 6.4.8 and we are having Issue on getting asset reference details from Dam on selecting entire folder,Howwever when selecting assets inside the folder it's gives reference details as excepted. 

 

 

on selcting folder.pngon selcting individual asset .png

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Coach
Employee
jbrar
Employee

Likes

390 likes

Total Posts

869 posts

Correct reply

283 solutions
Top badges earned
Coach
Establish
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Coach
Employee
jbrar
Employee

Likes

390 likes

Total Posts

869 posts

Correct reply

283 solutions
Top badges earned
Coach
Establish
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
View profile
jbrar
Employee

20-04-2020

Can you install the AEM plugin[1] and check the query that gets triggered when trying to check the references?

 

Also, check if there is an error in the logs when trying to access the references?

 

[1] https://chrome.google.com/webstore/detail/aem-chrome-plug-in/ejdcnikffjleeffpigekhccpepplaode

Answers (0)