Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Could not Install Package "undefined"

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
Sean-McK
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

50 posts

Correct Reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
Sean-McK
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

50 posts

Correct Reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile
Sean-McK
Level 2

30-08-2018

Hey All,

So all of a sudden I am getting Could not Install Package "undefined". I have taken a look at the Activity Log, and there is nothing in there that is raising a flag. I am getting "Package installed in 3562ms" but yet it throws the popup. I looked at the error.log and I am not seeing anything that should throw this flag. Does anyone have a way I can look even closer and see the error it is really throwing?

Thanks Again

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
Sean-McK
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

50 posts

Correct Reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
Sean-McK
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

50 posts

Correct Reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile
Sean-McK
Level 2

07-09-2018

So there is no error's in the log file. This is a javascript error. If I open a incognito window, I don't get the error at all.

Answers (5)

Answers (5)

Avatar

Avatar
Establish
Community Manager
kautuk_sahni
Community Manager

Likes

1,159 likes

Total Posts

6,255 posts

Correct Reply

1,144 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Originator
Contributor 2
Contributor
View profile

Avatar
Establish
Community Manager
kautuk_sahni
Community Manager

Likes

1,159 likes

Total Posts

6,255 posts

Correct Reply

1,144 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Originator
Contributor 2
Contributor
View profile
kautuk_sahni
Community Manager

07-09-2018

which AEM version are you using?

Please attach error log and error screen shot. Something similar reported internally but not reproducible always.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 7
Jitendra_S_Toma
Level 7

Likes

72 likes

Total Posts

615 posts

Correct Reply

84 solutions
Top badges earned
Validate 1
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
View profile

Avatar
Validate 1
Level 7
Jitendra_S_Toma
Level 7

Likes

72 likes

Total Posts

615 posts

Correct Reply

84 solutions
Top badges earned
Validate 1
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
View profile
Jitendra_S_Toma
Level 7

30-08-2018

HI,

So clearing the browser cache resolves the issue? Generally, it should not be the case. however, let us know.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
Sean-McK
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

50 posts

Correct Reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
Sean-McK
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

50 posts

Correct Reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile
Sean-McK
Level 2

30-08-2018

I think I found a smoking gun. When I open in an incognito window, I don't get the error. I think it is a bad JS file that is cached or something

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
Sean-McK
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

50 posts

Correct Reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
Sean-McK
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

50 posts

Correct Reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile
Sean-McK
Level 2

30-08-2018

I just started a brand new instance of AEM and did the install, and got the error again and no logs. When I do a curl install I get status code 200 ok

Avatar

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,408 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct Reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,408 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct Reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile
smacdonald2008
Level 10

30-08-2018

Do you have a second AEM DEV instance. Try installing that package on that. It will tell us if issue is with Server or the actual package.