Highlighted

Content framgment not getting displayed in .model.json

Avatar

Avatar

kiratmaans30456

Avatar

kiratmaans30456

kiratmaans30456

07-08-2018

Hi,

I am creating content fragment in AEM 6.4.The fragment was successfully created.But when I drag and  drop it on my own site page it appears on the page but in .model.json extension it doesn't appear.

I have configured in configuration browser as well for my site and using the core content fragment component.

However, if I use it on We.Retail website it gets displayed in extension as well.

Replies

Highlighted

Avatar

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Answer

2.3K

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Answer

2.3K
smacdonald2008

08-08-2018

Are you seeing any log files when its not showing up.

Highlighted

Avatar

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Answer

2.3K

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Answer

2.3K
smacdonald2008

08-08-2018

Also - double check that the component used on the custom site has sling:resourceSuperType of core/wcm/extension/components/contentfragment/v1/contentfragment

Highlighted

Avatar

Avatar

kiratmaans30456

Avatar

kiratmaans30456

kiratmaans30456

09-08-2018

No error in the logs and yes I have used core/wcm/extension/components/contentfragment/v1/contentfragment
But still it doesn't show up in .model.json.We have recently migrated from 6.2 to 6.4

Highlighted

Avatar

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Answer

2.3K

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Answer

2.3K
smacdonald2008

09-08-2018

Go through this and see if it help you -- Enabling JSON Export for a Component

Highlighted

Avatar

Avatar

kiratmaans30456

Avatar

kiratmaans30456

kiratmaans30456

09-08-2018

JSON exporter was there in AEM 6.3 .But in AEM 6.4 it should automatically exports the the JSON
Can it be archetype issue as we are on Arcehtype10?.Is there any backward compatibility for this in 6.4 version?

Highlighted

Avatar

Avatar

kiratmaans30456

Avatar

kiratmaans30456

kiratmaans30456

07-09-2018

Issue resolve after moving to archetype 13.Might be issue with the old archetype