Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Configure Archetype Properties window not appearing while creating aem multimodule project in eclipse

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
rasikawanjari
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

22 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
rasikawanjari
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

22 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
rasikawanjari
Level 2

16-01-2019

After selecting project location and archetype, Configure Archetype Properties window is not coming it is directly showing the select or create server window and I am unable to create server there.

Replies

Avatar

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,406 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct Reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,406 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct Reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile
smacdonald2008
Level 10

16-01-2019

What Eclipse version are you using?

Avatar

Avatar
Give Back
Level 1
Namita21
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
View profile

Avatar
Give Back
Level 1
Namita21
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
View profile
Namita21
Level 1

02-06-2020

I'm getting the same issue. I have tried multiple eclipse version like luna, oxygen, photon, neon.

Namita21_0-1591111079025.png

 

Avatar

Avatar
Ignite 1
MVP
Ankur_Khare
MVP

Likes

152 likes

Total Posts

363 posts

Correct Reply

56 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 10
Validate 1
Give Back 50
Give Back 5
View profile

Avatar
Ignite 1
MVP
Ankur_Khare
MVP

Likes

152 likes

Total Posts

363 posts

Correct Reply

56 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 10
Validate 1
Give Back 50
Give Back 5
View profile
Ankur_Khare
MVP

02-06-2020

Its nothing yo do with eclipse.

Try following steps-

1.delete m2 repo.

2.update settings.xml file to use adobe repo.

3.execute archtype through command prompt.

4.then try through eclipse.

It should work